Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girmeden önce vergi indirimi alabilir miyim?

Poyraz_

Yasaklı Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
cümleten s.a arkadaşlar bende yüzde 44 engelli bireyim yeşil kartlıyım şu an işsizim.
geçmiş yıllarda çalıştığım yerde vergi indirimine müracat ettim ama hastalık teşhisinden bir sıkıntı olduğu için başvurum kabul edilmedi yeni rapor almam gerektiği söylendi. şimdi başka bir yere işe girme durumum var işe girmede önce ben bu sorunu nasıl çözerim yeni engelli raporu şuan nasıl alabilrim hastane ücret talep eder mi ? tecrübeli arkadaşlar fkir istiyorum...

Alabilirsiniz tabii ki. Bulunduğunuz yerdeki vergi dairesine başvurun. Raporunuz varsa onu da ekleyin.

alamazsınız çünkü çalıştığın işyerinden yazı alman lazım

Engelli sağlık kuruluna başvururken vergi indirimi bölümünü işaretlersen engelli raporuna işlenir.bunu çalışmadan da yapılabiliyor diye biliyorum.

Ancak;
Bir gün işe girerseniz vergi dairesi başkanlığına başvurursunuz yada en net cevabı yine vergi dairesi başkanlığına şef yada müdüre gidip sorabilirsiniz

Üst Alt