Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girmek için Adli Tıp Kurumu raporu mu devlet hastahanesi raporu mu geçerli?

kubilayinan84

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar adli tıp raporu mu geçerli yoksa devlet hastahanesi raporu mu?
adli tıp %34,7 vermiş devlet %40. hangisi gecerli?

özürlüler için özürlü sağlık kurulu raporu gerekli, devlet ve üniversite hastanelerinden alınabilir, %40 aldığın rapor geçerlidir

Adli tıp raporu hukuki süreçler için geçerlidir. Devlet hastanesinden aldığınız rapor güncelse, işe girmek için o raporu kullanabilirsiniz.

Ayrıca raporu ne zaman ve ne amaçla almıştınız? Ne için kullanmak istiyorsunuz?

adli tıp raporları hukuk dışında başka nerelerde kullanılabilir ?

Adli tıp raporu başka bir yerde işe yaramaz.

raporu 2004 yılındı vergi indirimi için almıştım ama geri döndü raporum engelliz bu kadar degil diye.

----------

kpss de memur alımına başvuru yaptım gelirse engellimden dolayı atamam olmayacak işin garip kısmı diz altı amputasyonu oldugu için engelli sayılmıyorum artık. merak ettim nokta atama oldugunda yeni bir rapor mu alacagım yoksa eski rapor devam mı edecek.

Sınava girerken %40 ve üzerinde rapor beyan ettiyseniz, atama aşamasında yeni rapor istenmemesi ihtimali çok az da olsa var. Şans...

Üst Alt