Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girmek için alınan rapor ile vergi indirimi başvurusu yapılabilir mi?

ertugrul01

Aktif Üye
Konular
387
Reaksiyonlar
0
kişisel başvuru ile alınacak (İstihdam amaçlı ) saglıkraporu ile vergi dairesi kabul ediyormu .... vergi indirimi başvurusu için bir iş yerinde 10-15gün çalışmışlık yeterli oluyormu ayrıca Ankara maliyeden % 40 ve üzeri vergiindirim onayı gelirse emeklilik için yine vergi indirimli çalışıyor olunmalımı…forumda bu konu ile ilgili farklı yorumlar oldugu için bu konuda bilgisi olan konuya hakim kişilerden dogru bilgileri ögrenmek istiyorum

kişisel başvuru ile alınan saglık raporu ( vergi indirimi için ) vergi dairesine ne zaman verilmeli bu konuda bir süre varmı.

Bir süre yok. Yeter ki raporun tarihi eski olmasın. 2011 ve sonrası olursa zaten bir sorun olmaz...

saglık raporu nasıl düzenlenmiş olmalı Ankara Maliyeden geri dönmeyecek şekilde örnek varmı sitede

sakatlık indirimine başvuru yapabilmek için çalışıuyor olmak lazım. Başvurudan sonra işten ayrılmaanın bir sakıncası yok... Aynı şekilde, emeklilik başvurusu yapmak için de çalışıyor olmaya gerek yok

Sakatlık oranı cetveli'ne atıflar doğru yapılmalı ve yapılan test-rontgen sonuçları da tam işlenmeli.

Ama bunların hiç birine müdahil olamazsın zaten. Hikmetinden sual olunmaz doktorlar/heyet kafasına göre yapar. Yanlış yaparlarsa, biraz daha uğraşırsın. Kader!

oranların gösterildigi örnek saglık raporu varmıdır sitede ben bulamadım.
varsa link verebilirmisiniz

Üst Alt