Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe ihtiyacım var. Beden işcisi olarak ne iş verilirse yaparım.

Manisali

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba

ben manisaliyim aslen izmirde ikamet edıyorum yaş 20

beden işcisi olarak çalişmak istiyorum ağir özürlü değilim.

işe ihtiyacım var iş verirseniz İZMİR veya MANİSA da çok sevinirim.

3 yıl dan beri evde oturuyorum çalişmak istiyorum

Beden işcisi olarak ne iş verilirse yaparim.

bu konuyu açmamin sebebi sakın yanliş anlamayın abilerım

İşkur dan iş bulamadım iş vermedıler bana kaç ay oldu.

başvurmadıgım iş kalmadı ama sonuc yok.:(

+ Yeteneklerım: Bilgisayar çok iyi biliyorum ve bi kaç grafik programlari

kullanimini biliyorum.

Tel numaram 05073889961
msn deli45@hotmail.com.tr

Bir hatam kusurum varsa özür dilerım.

Saygilar

iii günler manisa işkurdan başvurursan en kısa zamanda işe girebilirsin bilginize.........

Arkadaşım ben mersindeyim bizim şirket ENGELLİ personel arıyor beden işçisi Akaryakıt sektöründeyiz Mersin'e gelip çalışırım dersen elimden geleni yaparım....

ilker;

olur ama orda nerde kalicam kalcak yer varmı abi ?
birde kesin alirlarmi ona göre geliyim oraya
maaş durumlari nedir

KARİYER.NET YADA SCRETCV gibi sitelere CV oluşturursan bir çok firma kendisi arıyor gel işe başla diye tavsiye ederim

ilkokul mezunuyum ne iş verilirse yaparim.

NAZLIM01;
orlarda birşey çikmadı engel oran yüksek diyorlar işe almiyorlar

halbuki ağir özürlü değilim ilac kullaniyorum hiç birşeyim yok

tavsiyem dışarıdan orta okulu ve liseyi bitirmeniz bu durumda iş bulmanız çok daha kolay olacaltır.

NAZLIM01;

engelli oldugum için liseyi okuyamadım zaten okumakta zorluk çektım. diyebilirim. bu yüzde ortaokul mezunu olmak zorunda kaldim. :(

Dışarıdan okumanızı tavsiye ederim.bir çok tanıdığım kişi dışarıdan liseyi bitirdi..

arkadasım

öncelikle Alah yardımcın olsun Anlamadıgım bir kaç nokta var hem agır engelim yok diyorsun hem engelim yüzünden liseyi okuyamadım diyorsun tam olarak engelin nedir yazarsan yardımcı olmak isteyenlere daha cok olacaktır.Ayrıca bende liseyi dısrdan bitirmeni tavsiye ederim iş bulmanda büyük kolaylık sağlayacaktır ilkokl mezunuysan gerçekten iş bulman cok zor

Tekrar Allah Yardımcın olsun

İnternetten takip etmeni ve kayıt zamanlarında halk eğitim merkezlerine başvurarak kaydını yaptırmanı tavsiye ederim.%40 raporlu ve en az lise mezunu olan arkadaşların iş bulmaları çok kolay oluyor.Benim işitme kaybım %40 raporu alacak kadar değil ama bir kaç arkadaşımın raporu var ve firmalar kendileri arıyor işe başla diye ...

NAZLIM01;
benim %76 raporum var devlet hastanesinden değil ama iş bulamadım. bilgilendirme için tşk ler

yesil_izmit;
Zihinsel özürlüyüm dikkat eksikligi davraniş bozuklugu vardi o yüzden liseyi okuyamadım.

Üst Alt