Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe yeni başladım ve bir sözleşme imzalattılar. Bu ne anlama geliyor?

yesim55

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
yenı ışe başladım. fakat öyleyogun oldugum bır zamnda muhasebeden işsozlesmesı getırdılerkı galeyana getırılıp imzaladım.
ne tur haklarımın odugunuda anlıyamadım
malum ozel sektorde fazla soru hakkı da yok. işkur vasıtasıyla gırdım. deneme süresi olabılır mı.
bneı ıstedıklerı zamn atarlarmı

Deneme süresi kanunen en fazla 2 ay olabilir...

Işiniz hayırlı olsun.deneme süresi denen olay o iş için uygun olup olmadığınızın analiz edildiği bir süre.üç ay sonrasında tek fark edecek olay maaşınız olur.normalde 1000 tl aln birisine deneme süresinde 600/800 tl civarında ödeme yaparlar o kadar.işinizin devamlılığı konusunda ise özel sektörde ister 1 aylık olun ister 11 senelik iş veren istediği zaman bir bahane uydurup sizi çıkarır.çalışabildiğiniz kadar çalışın böyle şeyleri kafaya takarsanız kendinizi işe veremezsiniz ve boşu boşunada kendinizi sıkmış olursunuz .raaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaattttttttt olun.

En azından bundan sonra sözleşmede ne yazdığına bakmadan bir şey imzalamayın... Ve, sözleşmenin ne olduğunu bilmeden burada bir şey söylenmesi de mümkün değil. Deneme süresine dair de olabilir, iş akdinin süresine dair de olabilir...

Üst Alt