Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe yeni başladım, vergi indirimi ile ilgili sorum var..?

husoxxx

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar beni dün adalet bakanlığından aradılar dün işe başladım.Fakat bugün idareden vergi indirimi konusunda bana verdikleri belgelerle maliyeye gittim.Maliyede belgeleri verdiğim memur ankaraya göndereceğiz onlar kuruma bildirecek dedi.İşyerine geldiğimde idari memur yetişirse maaşını alırsın yetişmezse diğer aya sarkar 2 aylık alırsın dedi normalde bu vergi indirimi ne kadar sürüyo sizler ne yaptınız ben bu ay maaşımı alabilirmiyim.

arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

maaşını alırsın vergi indirimi ek olarak ufak birgelirdir kacıncı dereceden vergi indirimi almış iseniz raporunuza göre o miktarda ek gelirdir cok yüksek bir mebla degil vergi indirimi onaylanması 2-4 ayı bula bilir rapor da problem çıkmaz ise sorun olmaz acıklayıcı net bir rapor degil ise tekrar hastaneye sevk ede bilirler

sakatlık indirimi......

peki vergi indirimi geriye dönük nasıl oluyor 5 yıl çalışan yararlanmadıysa başvurusunu yaptıktan sonra sonuç ne olur???

Geriye dönük ödeme yoktur.Vergi indirimi başladıktan sonraki dönem için alırsınız sadece.

Üst Alt