Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe yeni başlayan engelli ne zaman vergi indirim başvurusu yapmalı?

adımehmet

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bayramdan hemen sonra özel sektörde işe başlamış olacağım.Vergi indirimi için vergi dairesine ne zaman başvurmalıyım?
Yapmam gerekenler neler,bilen arkadaşların tecrübe paylaşımlarını bekliyorum..Teşekkür ederim..

Son düzenleme:
adımehmet
Ben ramazan bayramına 4 veya 5 gün önceden iş buldum ve vergi dairesinden vergi indirimi için bilgi almaya gittim. Görevli de vergi indirim başvuru formunu bana verdi ve bunun birini sen birini de iş veren dolduracak dedi. İşe başlayınca kağıdı iş yerine doldurttum ve vergi dairesine verdim. Ben bu şekilde vergi indirim başvurusu yaptım. Vergi daireside Ankara'ya yollayacağım sonra engelli raporun bize gelecek sonra da senin iş yerine yollayacağız raporunu dediler ve şuan gelmesini bekliyorum. Aşamalar bu şekilde oldu bende.

teşekkür ederim yuksel77..işe başlar başlamaz bu işlemleri yapabiliyoruz değil mi? bir ay geçmesine filan gerek yok değil mi?

Son düzenleme:
1 ay geçmesi gibi bir zorunluluk yok. Sadece belgeleri vergi dairesine vereceğin zaman işe girmiş olman yeterli adımehmet

işyerinden evrakları alıp başvuruyu istedigin zaman yapabilirsin

tamam arkadaşlar;çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için..

AsTeRuNyA İş yeri o belgeleri vermiyor hatta benim iş yerimdeki çalışan böyle birşey olduğundan bile haberleri yoktu. Vergi dairesinden veya internetten belgelere sahip olunur. Bana göre en iyisi vergi dairesinden belgelerin alınmasıdır.

yuksel77 İŞYERİNİZDEN O İŞYERİNDE ÇALIŞTIGINA DAİR BİR YAZI ALMAN ŞART

ÖRNEGİN : YÜKSEL77 01/01/2016 TARİHİNDEN İTİBAREN ŞİRKETİMİZDE ÇALIŞMAKTADIR DİYE

AsTeRuNyA yanlış anladın. O belgeleri iş yeri vermiyor. Ben vergi dairesine sormak için gittimde 2 tane kağıt verdiler ve bunun birini iş yeri diğerini de sen dolduracaksın dedi. Yani o 2 kağıdı da bana vergi dairesi verdi.

yuksel77 sen işi uzatmmışsın kardeşim dedigim gibi bir yazı almış olsaydın önceden sonra vergi dairesine gidip başvuru yapsaydın tekrar gelip işyerine form doldurtmazlardı sana

Üst Alt