Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşimden ayırdılar şimdiyse işe almıyorlar? [Hukuk]

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
4
Merhaba internet sitesi üzerinden bi holding firmasına iş başvurusu yaptım iki görüşme sonrasında işe alındığımı ve hazırlamam gereken evrak listesini mail atarak bildirdiler birde ne zaman işbaşı yapabileceğimi yazmışlr
ben de telefonlar çalıştığım işi 15 gün içerisinde bırakacağımı ve oraya başlayabilceğimi bildirdim. tabi çalıştığım yerede işten çıkacağımı bildirdim.
bir hafta sonra arayıp işe alınmacağımı hakkımda tahkikat yaptıklarını ve üst yönetimin olumsuz bulduğunu söylediler

şimdi mevcut işimdende oldum burayada almıyorlar elimde işe alındığıma dair şirketlerine özel mailleri var

tazminat davası açabilir miyim hertürlü ispat edebilirim gibi geliyor çünkü işsiz kaldım

bu konuyu iş kur ile görüş ilgili sirketi sikayet et ayrica dava et bulundugun ildeki baroya git sana ücretsiz avukat versinler sonra bu şirkete maddi yipranma tazminati aç kazanirsin hatta sirketle ilgili yazişmalari kopyasini cikar dosyana ekle....

Üst Alt