Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşimi değiştirmek konusunda kararsızlık yaşıyorum. Ne önerirsiniz?

Konular
37
Reaksiyonlar
0
şuan özel bir işyerinde çalışmakyatım maaşım 1100 ssk var iş bankasının mülkatına çağrıldım maaşını net söylemediler ama düşük dediler galiba 700-800 olur benim fikrim şayet kalbul ederlerse sizce gitsemmi iyi olur yoksa eski işime devammı iyi olur ( iş bakasının emeklilik açısından daha avantajı var yani emekli olursam toplu para alabilecez ama şuanki işyerimde ise alamıyacam )

İş bankası derim ama yoğun çalışma temposuna uyum sağlamaya beden ve ruh yapınız umarım elverişlidir. 3-4 yıl düşük ücret alırsın sonra bariz bir düzelme oluyor maaşlarında. Sosyal imkanlarınıda düşünmek lazım anlaşmalı özel hastahaneler vs. gibi cazip imkanları var. Siz hele mülakatı geçin de gerisi geriye kalsın.

kesinlikle iş bankası diyorum...

bol şanslar

Öncelikle kurumsal bir yerde çalışacaksın,bu iş hayatında çok önemli.Belki maaşın az olacak ama sosyal ve özlük hakların çok daha iyi olur.Umarım herşey gönlünce olur.

şu an taşeron olarak çalışıyorsun heralde yada girdi çıktı yapıyolar.Bence iş bankasına geç emekli olunca toplu para alırsın.Bende taşeron çalışıyordum MEB' e yedekten atandım memnunum Allah herkese nasip etsin.

Üst Alt