Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihaz ses kalitesi çok düştü. Ne yapabilirim?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Ses düzeyi çok düştü..kendim ne gibi bakım yapabilirim.(kulak araksı)marka interton.birde hani merkezler bakım yapıyorlar ya kayda değer bir bakım oluyor mu neler yapıyorlar yaptırmak gerek mi?
neler önerebilirsiniz?
teşekkürler.

cebinden yeni paralar cikacak anlasilan:(:p
benim chilide konusma seslerini bi duyuruyo bi duyrmuyo:mad:duyulan seslerde singir singir:mad:daha garantisi bilem bitmeyen cihaz.
oysa resound cihazimi 7 yil kullandigimda hic sesleri bozulmamisti. hic bakim filan yaptirmadan misler gibi kullanmistim.bu meretler markaya gore saglam oluyor diyesim var:(ama resoundu tamire verincede sesler pop pop pop yaptiydi:mad:
bizim cihazlari onarcaklarina daha cok bozup veriyorlarmis, yeni cihaz satip daha cok paralar kaZANMAKMIS ISLERI DIYESIM VAR:mad:

Kendimiz nasıl bir bakım yapabiliriz.neyini fdeğiştirelim.neler yapalım.bilen paylaşssın.

eline tornavidayi al, dal icine meretin:p
saka saka. hortumunu degistirirsin
kalibini yikarsin
pilini degistirirsin
yumusak bezle kabinini silersin. baskaca bisey yapamazsin bu mendebur seylere dicemya
napcaksin el mahkum bozuldukca yeni kazandigin paraciklari bayilirsin.
bizim kaderimiz yemicez, isitme cihazi parasi icin caliscAZ:mad:

Nem kutusuna koyup nemini aldirirsaniz ses kalitesinde fark edilir bir duzelme olur.

Üst Alt