Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı ağrı yapıyor ve zorlanma var. Bu durum normal mi?

sencera

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Cuma gununden bu yana kulak ici isitme cihazi kullaniyorum. Bu surecte bas agrisi suratta agri ve resmen boyun tutulmuscasina agri yasiyorum
Normal bir surec mi acaba.

Tesekkurler.

Cihaz: widex

kulak içi cihazınızın kalıbında hata olsa sadece kulak kanalında ağrı yaşamanız gerek... başağarısı, yüz ağrısı ve boyun ağrısı çekiyorsanız başka bir rahatsızlığınız da olabilir... önce cihazı aldığınız yere gidip durumu anlatın... çözüm bulunamazsa bir kbb uzmanına görünmenizi tavsiye ederim...

Merhaba teşekkür ederim yanıt için.Ben de 98 senesinden bu yana işitme sorunu var.NF2 hastasıyım.O zamanlar 13 yaşımdaydım ve işitme cihazı sadece sesleri yükseltiyoprdu(bende ki sorun konuşulanları anlıyamama o dönem istemedim kullanmak)
O zaman verildi bu cihaz çok takmadım.Bunca sene oldu ve kullanayım artık sesleri tamamen unutmadan dedim ve pil alıp kullanmaya başladım.Sonuç da bahsettiğim gibi bir sorun oldu.Olmazsa işitme cihazı satan bir yere gidip göstereyim.

nf2 ne hastaligi ki
sizinki psikolojik olabilirmi bu agrilar hicte oyle bir agri olmadi bende siz garanti suresini gecirmissiniz cihazda pek te kolay degil ya ugrasin bakalim belki helal sut emmis bi cihaz saticisina denk gelirsiniz
hemen sana o cihaz olmaz bunu verelim diye yeni cihaz satmaya ugrasanlara denk gelmezsiniz insallah

NF2 aratırsanız google size bilgi verecektir.Ağrı psikolojik değil çünkü rahatsızlığımdan ötürü ağrı nedir bilgim çok fazla.Artık bir göstericem.13 sene önceki kalıp ile yapılmış bir cihaz sonuçta büyüdüm ve sıkıntı oradan doğabilir.(kulak ozamanki kalıptan farklılaşmış olabilir)

teşhisi kendiniz koymuşsunuz... o zamanki yaşınızın 2 katı büyümüşsünüz... kulak kanalınız haliyle değişmiş olabilir... cihazınızı yeni kalıpla kullanmanızı tavsiye ederim...

Üst Alt