Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı alacağım. Oticon marka işitme cihazı hakkında düşünceleriniz nelerdir?

aslan833

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
işitme engeliyim oticon markasına baktım iki cihaz önerdi
bir tanesi Hit Cıc + ıte fiyatı ise 1500
diğeri ise Epoqw + ıte burda 4500

bir türlü karamı veremedim haftaya cihazı denicem

işitme engeli arkadaşlarıma sesleniyorum bu tür cihazlara nediyorsunuz bana yardımcı oursanız sevinirim..

İşitme cihazı önerisi size en uygun olanıdır..
Oticon güzel kendini kanıtlamış bir marka ama daha değişik markalarda mevcut mesela phonak ve widex karar sizin iyice deneyin ve 3 markadan şaşmayın derim..

her ikisi de güzel cihazlar. hit giriş seviyesi bir cihaz. fazla özelliği yok ama sizi kesinlikle idare eder. epoq ise daha gelişmiş özelliklere sahip, bu nedenle fiyatı da bir hayli yüksek. bütçeniz müsaitse bunu da alabilirsiniz. bana kalırsa 1 tane epoq alacağınıza, 2 kulağınıza hit alın, daha iyi.. yine de siz her iki cihazı da deneyip, hangisinin performansından daha fazla memnun kalırsanız, onu alın.

İşitme cihazı alacaksanız marka önemli ben 5 yıl oldu starkeyden aldım işitme cihazımı amam pek memnun kalmadım. Bakımı ve parçaları olan ve yaygın bayi kanalı olan bi yerden almak en mantıklısı neden dersen 3 kere tamir bakım yaptım 160+160+130 tl ödedim cihaz alsaydım daha iyiydi parçaları uygun olan bayi kanalı fazla olan markaları seçin bi bakım 30 tl vermek koyuyo oda filtre değiştirmeye bir şeye değil ses ayarı 30 tl yok bilmem ne 30 tl anladınız mı fiyat katlıyorlar nedeni yedek parçaları yurtdışından geliyormuş başka yerde yapılmıyormuş falan filan neyse siz benim dediğim gibi iyi araştırın bi kere alın uzun süre kullann

işitme cihazlar ilgili

oticon epog w+ ite işitme cihaz kulanan varmı.....bilgi verirmisiniz.....

Oticon hit power modeli var bende yeni aldım.Cihaz canlı ses veriyor.Gücüde iyi 110 dsibele kadar çıkıyor biraz pili erken bitiriyor ama sorun değil.Görünüşe önem veriyorsanız benim gibi metalik gri rengi seçirler.ebilirsiniz ve çok küçük olduğu için kompleks yapmazsınız.İyi sey

Razcall;

Sizce sakıncası yoksa fiyatını belirte bilirmisiniz , ödeme koşulları falan.Teşekkürler

Piyasası 1500 lira civarı ama ben peşin para ile 1200 aldım.

1. Oticon'dan bugün resmen soğudum
  2. 2005 yılı 4 ayında ilk cihazım olan ACON'u aldım ilk defa rahat duydum diye bana hemen analoğcihazı sattılar 14 ay sonunda arızalandı o ana kadarda çevremde kullananlar hep OTİCON dediler.
  3. 2006 8 ayında selanik caddesinden(yanlış hatırlamıyorsam) OTİCON aldım SWİFT 70+ modeli dijital diye aldım kullandım bu yıl zarfında da çok menmun oldum. Cihaz tekledi yedek olsun diye Pazartesi aradım Perşembe saat 15.00 randevu verdiler(İST:KADIKÖY).Duymadan nasıl bekleye bilirim diye konuşmaya çalıştım başka sansınımın olmaycağını söylediler ve yoğunuz telefonu kapatmak zorundayız diye sesiz dünyama geri gönderdiler.
  4. Araştırdım BERNAFON marksının da eş değer cihaz olduğu kanısına vardım önüm bayram hem memleketim olan Ankara'ya giderek işi hallerim diyerek bu gün BERNAFON satcına gittim.Aldatılmamak adına önce ben kendi 5 yıllık deneyimimi anlattım bana bir cihaz önerdi bu cihaz şu an menmun olduğunuz cihazdan üstün olduğunu anlattı ve dijital olduğunu sürekli vurguladı.
  5. Ne hikmetse yıllar geçtikçe benim cihazım teknolojik gelişmesine rağmen fiyatı hep ucuzluyor.Ölçüm yapıldı cihaz denemek için takıldı ses geliyordu ama alışık olmadığım tarzda sanki hamamda gibi yankılı idi. Sağolsun bir sürü ayardan sonra benim ifadem sanki eski cihazımın daha net ses verdiğini söyledim. Satıcı bunun dijital cihaz olduğunu yine hatırlattı. Evet bende 4 yıldır dijital kullanıyorum diye ısrar edince İTİRAF ETMEK ZORUNDAYIM SİZİN CİHAZ ANALOG dedi ben şaşırdım ter bastı inanamadım. Onun için siz analog cihaza 5 yıldır alışkın olduğunuz için dijitale geçiş süreniz sizi zaman olarak biraz zorlayacak dedi. Ben hala böyle bir firmanın beni aldatmasının şokundaydım.
  6. Yıllarca OTİCON'nu anlattım çevreme ama şu an ne haldeydim kabullenemedim.Onların 4 gün sonrasına randevu vermeleri demekki her şeyde bir hayır var dedirt i SENDEMİ BÜRÜTÜS demeden kendimi alı koyamadım.
  7. Bizim memleketimizde evet harika cihazları var iyi de muşteri potansiyelleri buna rağmen bizi istedikleri fiyata cihaz satmalarına rağmen birde yanıltmalarını yakıştıramadım.Ben kaznçlıyım yarı fiyatına cihazım anında ilgilenen satıcım oldu.Ama OTİCON benimde şahsen bu kadar reklamını yaptıktan sonra burunlarından kıl aldırmayacaklardır.
  8. ÇOK ARAŞTIRMAMIZ LAZIM ÇOK ....BİZİ HALA KANDIRMAYA DEVAM EDECEKLER......

Üst Alt