Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı alırken dikkat etmek gerek

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
cihaz alirken biz isitme kayiplilar herkese guvenmemeliymisiz
aldigim cihaza verdigim verdigim paraya acirim ama en cok odyometrist isinin ehli okulunu okumus diplomasini almis markada koklu diye reklamlara aldanip o marka diye saplanmamak gerek

hastanede yapilan odyo olcumuyle ayar yapip isi aceleye getirdinizmi olacagi oymus
yuksek seslerle sonra kisilir desenizde hatalari belli olmuyormus
cihaz alacagimiz yerde ilk odyo olcumu yapmaliymis hastanelerin olcumu guvenilir degil eh yaklasik olsada yanlis olabiliyormus
yeni aldigim yerde bu odyo olcumu yapildi cihazin sesleri daha guzel oldu

Yeni cihaz mı aldın? Ne marka model ve nereden ?

siemens cielo aldim sevinip kullaniyorum:eek: bunda oyle vurucu tak tuklar yok seslerde yumusak rahatsiz etmiyor yani kafama vurmuyor:eek:

Kaça aldınız nereden?

cielo 2 sp modeli mi?

evet sp :eek: nadia 5 ten biraz buyuk ama olsun is rahat kullanmakta seslerden rahatsiz olmadan kulaktan cikarip atmadan dayaniliyor en azindan:)
ne cektim tak tuk seslerinden :) kurtuldum elhamdulillah
aslinda bessound olan yenilerde daha iyidir belkide nadiaya 2500 lira saydiktan sonra cesaret edemedim onlari istemeye:(
bunu o kadar inmem ama senin icin olsun hadi diye 1700 e verdi sevindim :eek: cok sukur allahima artik konusmalari cok iyi anlamasamda insanlar konusurken seslerini duyup kendimi yalniz hissetmiyorum:eek:

Hayırlı olsun. Mithatpaşa caddesindeki satıcıdan mı aldınız?

biz hayirli olsun diyoruz azeri kardesim:eek::p:p
nadiadan kusasim geldi artik :mad: birilerine satip kakalayim desem beddua edecek hele bi dusuniyim belki siemens kullanan birileri degiselim derse cielo sp bir onunla degisirim :)
ben binuraL IKI KULAK DUYMADIGIMDAN ARTILI SEYLERDE GEREKMIYOR:p
ikisini beraber ayarlatirim odyocuma biri bozulunca oburunu kullanirim
sakin ola burdan aldim ayari begenmedim baska bayide ayar yaptirir duzeltirim demeyin ahali
kendi satmadigi cihaz ole 100 200 liraci paraya ugrasmiyorlar
bu demekki kendi sattiklari cihazdan cok para kaldiriyorlar

ozaman hayirli olsun/niye kakaliyorsun ki?sana uymadi o cihaz baskasina uyar

eger core nadia iyi bisey olaydi satilabiledi aktifduyudan aldimya geri vereyimde parami verin dedim ayarlari oturtamayinca cok yalvardim odyocu cok kesin bir dille kabul etmedi bundan cikardigim sonuc bu cihac bana kakalandi kendi salakligim karsimdaki otoriteye guvenmem markaya taparcasina guvenmem sonucunda
gecti artik o guvende SUR ESEGINI NIGDEYE:eek::eek::eek:

Üst Alt