Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı alırken markadan çok hangi merkezden alınacağı önemli..?

Salimakçalı

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar en iyi işitme cihazı adı altında markalar yazıyorsunuz ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.. Sanırım bu yazıları yazanların da firmalarla bağlantısı olan arkadaşlar. Burada önemli olan aslında marka değil uzmanın, size uygun bir cihaz belirlemesi ve vu belirlediği cihazı doğru ayarlamasıdır. Belirttiğiniz markalardan bir tanesini kullandım. Tabi o zamanlar bu kadar bilinçli değildim. Ve 3 yıl çektiğimi bir ben bilirim. Marka yerine merkez araştırmanız çok daha isabetli olacaktır. İnsanlar işitme cihazı alacağım ve işlem bitecek diye düşünüyorlar. İlk ayarı, servisi ve takibi markadan çok daha önemlidir. Bu söylediklerim iyiyse çin malı bile alabilirsiniz.

yapma yahu oylede bi fark oluyoki marka cihazlarda
tabii is odyocuda bitiyo ama ise yaramayan cihazla usta odyocuda olsa napabilirki
iste odyologlar tavsiye ediyolar diye bi phonak nadia aldiydim 5 tane odyometrist degistirdim bu tewcrubelisidir bu tecrubesizde olsa bilgilidir diye:mad: sonu husran hayal kirikliligi giden parama yanmak oldu
bu 5 odyocudan bi tanesidemi usta degildir
hicbir markadan boyle cekmediydim:(

Salimakçalı yorumun yazın fıkrin süper bir sen anladın beni

siz hangi merkezden aldınız oraya gidelim yakınsa ilerde

marka ile beraber modeli de önemlidir. her marka kendi çağında her bütçeye uygun ürün yelpazesi yapmaya gayret eder. bu yüzden her cihazın fiyatı ve kalitesi birbirinden farklı olur.

Üst Alt