Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı alışma döneminde baş dönmesine yol açar mı?

Salih70

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Eşim 1 hafta önce "Resound Enya 367" model kulak arkası cihaz kullanmaya başladı. Şimdilik cihazdan oldukça memnun. Ancak taktıktan 2 gün sonra baş dönmesinden şikayet etmeye başladı, bu durum 4 gündür devam ediyor. KBB den randevu aldık, bekliyoruz. Cihazı aldığımız yerle de görüştük, onunla ilgisi olmadığını söyledi. Bir de size danışayım dedim, ilk kullanım sırasında buna benzer şikayetiniz oldu mu acaba ?

Teşekkürler.

işitme cihazı baş dönmesi yapmaz,ben 10 yıldır kullanıyorum,böyle bir sorun yaşamadım.eşinizin rahatsızlıgı başka sebebten dolayıdır.

Ben böyle bir sorun okumadım.

Ama belki psikolojik olarak etki etmiş olabilir.
Ancak işitme cihazını takmadan önce sanırım stresten olsa gerek benimde başım dönmüştü. Kulak çınlamam hiç yoktu hayatım boyunca ve çınlamalar başlamıştı. Böyle bir sorun olabilir. Geçer merak etmeyin.

Başlangıçta yüksek ses geldiği için alışma sürecinde baş dönmesi yaşanabilir; bende yaşadım. Zamanla alışınca geçer. Geçmiş olsun.

Üst Alt