Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazı Bakım ve Temizliği

odyocell

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

İşitme cihazı ile ilgili birçok konudan bahsedilmiş ve üzerine birçok yorum yapılmış ancak herhangi bir yerde bu kadar para verip aldığımız cihazların ömrünü nasıl uzatırız yada en verimli şekilde nasıl kullanırız buna pek dokunulmamış.

Biz Odyocell İşitme Marketi olarak yaklaşık 7 yıldır, size işitme cihazlarını getiren distribütör firmalara malzeme ve hizmet vermekteyiz.Almanya'nın en eski ve köklü işitme cihazı malzemeleri satan Egger otoplastik firmasının da Türkiye distribütörlüğünü yapıyoruz. Egger firması, Cedis markası altında çok geniş bir yelpazeye sahip, sadece işitme cihazları ve cochlear implant cihazları için özel bakım ürünlerini tüm Avrupa'da müşterileri ile buluşturmaktadır.

Bu forum başlığı altında, hem bu ürünleri daha yakından tanımanızı sağlamak hem de sitemizi ziyaret ederek direkt ürünlerle buluşmanızı sağlamak amacındayız. Merak ettiğiniz tüm soruların cevabını bu forumdan bizlere sorabilirsiniz.

Saygılarımızla;

Odyocell Duyma Marketi

tesekkurler odyocell :eek:

sizden merak ettigim piller hakkinda soru sorsam bizi aydinlatirmisiniz. oticon chili cihazi aldigimda esantiyon olarak 3 karton pil vermislerdi. oticon yaziyordu. sizin sitenizdede pil markasi degilde isitme merkezi adiymis gibi kartonlamislar.
yani biz su markayi aliyoruz diye begendigimiz marka pilleri aldigimizda daha memnunmus gibi oluyoruz:) pil marka degilde karton bastirip onami dolduruyorlar pilleri diyesim var:confused:ben hep rayovac kullanirdim memnuniyetle. bu sefer 2 karton aldim rayovac ama kimi takar takmaz, kimi 3 4 gunde kimi bir haftada bitti o begendigim rayovac piller:mad:ustelik performans berbat.
birde siz pil fiatlarinizi neden eklemediniz. malum hepimiz iyiyi ucuza kullanmak isteriz.

Sayın @shukufe ;

Pil konusunda maalesef fiyat veremiyoruz çünkü Rayovac pillerinin Türkiye dağıtımını yapıyoruz ve işitme merkezleri ile direkt çalıştığımız için ve takdir edersiniz ki onların siparişleri toplu olduğu için parekende satışa giremiyoruz.

Piller neden az yada çok gider, neden çok memnun olduğunuz bir pil başka bir zaman iyi performans vermez, 7 yıldır bu işle uğraşıyoruz ve her marka pili sattık, bu sorunun birçok sebebi olabiliyor.Örneğin sıcaklık farklılıkları, ani hava değişimleri, yüksek sesli ortamda çok bulunmak, yada cihazınızın yeni nesil civasız pillere uyum sağlayamaması olabilir.
Ama şunu kesin olarak söyleyebiliriz ki, fiyat performans kıyaslamasında Rayovac Extra gerçekten diğer pillere göre çok önde.
Kartonlama konusuna gelince; gördüğünüz tüm pil kartonlarının içinde Rayovac piller olup, firmaların toplu siparişlerinde onlara özel reklam amaçlı paketleme yapıyoruz.

Eğer hangi şehirde olduğunuzu bize iletirseniz,Rayovac 'ın son modeli olan Rayovac Extra Premium'u bulabileceğiniz bir bayimizi size tavsiye edebiliriz.

Saygılarımızla;

Odyocell

ankaradayim. tavsiyenizi bekleyecegim rayovac konusunda.

DUYSES İŞİTME İHAZLARI- MİTHATPAŞA CD.NO:47/8 KIZILAY

Buradan yeni Rayovac pillerimizi temin edebilirsiniz.

Eğer bakım ürünleri konusunda ihtiyacınız olursa direkt bizimle bağlantıya geçebilirisiniz.

Siz uyurken cihazınızın hem bakterilerden temizlenmesini hem de gün içinde oluşan ter ve nemin kurutulmasını istermisiniz?
Alman teknolojisi ile tasarlanan Cedis Uv Kurutma sistemini bu linkten seyredebilirsiniz

hem sagir hem zengin olsak bunlara para verilir ama:( kisitli butceyle biraz zor.
ben kalibimi hortumla beraber sabunla kopurtur yikarim her aksam. begendigim kalibi 6 7 yil hic sikayetsiz kullanirim:eek: kurutma icinde pil kapagini acar tahta canakciga koyarim bedavaya kurutuyorum cihazimi:eek:
kimbilir kac liradir bu nem alma seyide:(

merhabalar,
odyocell haftaya cihazım geliyor ancak bu cihazı aldığımda bize sıfır diye sattıkları cihazın daha önce kullanılmadığını nasıl anlayacağız. bize tamamen sıfır kullanılmamış cihaz sattıklarına inanmıyorum hiç bi şekilde. gerçekten satana kadar çok iyiler sattıktan sonra değişiyorlar başka bir kişiliğe bürünüyorlar.

Sayın @Shukufe;

Bizim amacımız kullanıcılara dünyada neler kullanılıyor ve olması gereken nedir bunları göstermek yoksa sizin tahta çanağınızın bu işi kusursuz yaptığından şüphemiz yok :)

Tekrar hatırlatmak isteriz ki biz sadece Alman ve İngiliz markaları satan distribitör bir firmayız.Sitemizden de incelebileceğiniz üzere Türkiye'de İşitme marketi misyonu güden bir firmayız.Kalitenin tabiki bir ederi vardır ama buradaki birçok insanın da bugüne kadar ucuza aldığı birçok üründen ne kadar muzdarip olduğunu tahmin edebilirsiniz.

Size İşitme cihazı pilleri konusunda yardımcı olduğumuzu düşünüyoruz, belki bir başkası da bu ürünlerden faydalanmak isteyebilir.Hergün yeni bir ürünle burada olacağız ve değerli ve yapıcı yorumlarınızı bekleriz.

Saygılarımızla;

Sayın @MkA41;

Biz firma olarak işitme cihazı satışı yapmıyoruz.İşitme cihaz hariç , işitmeye dair herşey sitemizde mevcut.Bu konuyu işitme cihazı almak istiyorum tarzı bir konu başlığında takip ederseniz ,tahminimizce daha isabetli cevaplar alabilirsiniz.

Saygılarımızla;

odyocell sizin sattığınız ürünler ikinci el cihazı sıfırdan farksız hale getirir mi ?

[FONT=sans-serif]unitron kulak içi cihaz aldım altı ay önce kanal içi ıtc olarak geçiyor şimdiye kadar çok memnundum ama bir kaç gün önce cihazı sabah taktıktan bir iki saat sonra cihazı yavas yavas ses alımını azalttı ve hiç ses gelmemeye başladı. pil bitme sesi gelmedi ama belki pili bitmiştir diye değiştirdim pilini yine aynı şekilde 1 2 saat gibi bir zaman zarfında tekrar aynı şey oldu. be neyden kaynaklanıyor olabilir ben nem geldi aklıma ama sanmıyorum ? sizce neden olabilir ...[/FONT]

ayaz22

Terleme veya neme bağlı olabilir.
Kulak içinde oluşan su buharı hoparlörün önünde sıvılaşıp, birikebilir. Bir süre açıkta bırakırsanız tekrar buharlaşıp, hoparlörü açar.
Ama bu ihtimallerden sadece biri. bazen cihaz arızası hızlı pil tüketimine de neden olabilir. Veya yeni taktığınız ve dolu zannettiğiniz pil aslında tükenmiş de olabilir. Cihazınız sesi kestiğinde pil kontrolü yapmanızı öneririm.
Pil ölçeriniz yoksa, pilleri kontrol etmenin en kolay yolu şu: Yarım metre yüksekten pili masa üstüne bırakın (masada örtü olmasın). Pil top gibi zıplıyorsa bitmiştir. Hiç zıplamayıp, masaya yapışıyorsa doludur.

piller kalitesiz:mad:ahim sahim zannettigim rayovaclara para sayiyom guya. bir yildir adam gibi sure dayanani yok MEHMET AKSIT bey.cihazda bisey yok ama ayaz22 arkadasin sikayetlerine benzer sorunlari hemen hemen tum paketlerinde 1 2 pilde muhakkak hemen baska pil takmak zorunda kaliyorum.

pil olcer bizim gibi cok ileri isitme kayiplilarda ise yaramiyor:(butun cikardigim pillerde daha bitmemis cikiyor pil olcerde.hafif kayiplilarda demekki sonuna kadar kullanilabiliyor pil. sizin masa uzerine atma deneyinizi deneyecegim:eek:

Üst Alt