Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı baş ağrısı yapar mı?

__X__

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
işitme cihazı baş ağrısı yaparmı
son 4 gündür amansız bir baş ağrısı söz konusu ama cihazlardan mı yoksa başka bir sebeptenmi kaynaklanıyor çözemedim. bilgileriniz nelerdir ?

işitme kaybına uygun olan cihazı doğru şekilde kullanırsanız baş ağrısı yapmaz. yani işitme cihazının baş ağrısıyla doğrudan bir bağlatısı yoktur. ancak işitme cihazı anormal sesler iletiyorsa strese sebep olur ve dolayısıyla başınız ağrır. ayrıca ilk defa işitme cihazı kullanıyorsanız eğer ilk 1 ay gürültülü yerlerde kullanmayın. ev gibi yerlerde geçirin ilk ayınızı. alışmanıza yardımcı olur

cihazının sesini çok acarsan yapar bas agrısı azıcık kısarsan sesini yapmaz

oooo ssormaaa kriz ve cinnnet geçirmee ihtimalinddee varrr ben yaşaıyorumm ve ahalendee uuzn zmandırrr kullanıyorumm hala alışamadımm bu gıcık cihazaaaaa:(

aynnee benddeee takımıyorumm artıkkk..... kuru fasulyeee baklagillerin yanıı kymuştumm anemm yemeğin içine atar diye kurtulurumm maksadıylaa:) annemde alıppp mücevherrr kutusuna bırakmışşşşşş:mad::mad::mad::mad::mad:

buyucu kulak kalibinizi hergun yikayiniz kalibinizi kuru tutunuz o zaman kasinti yapmaz

güll selam... bayramın kutlu olsunn:) özelden sana mesaj atamadımm .......:) neden kanla içi cihaz kullanmıyrsunnnn o daha ii değilmii senin iiiçin

bendeee bence o cihazlarr dahada kötü yapıyorr çıkardığında zor kendine geliyorr insannnnnnn ben artıkk özell günlerde takcammm bayramlardaa sonrraaaa misafiir gelsee çok mühim biriysee odaaaaa:)

İşitme cihazlarına karşı bir sorun var sanırım =) ben 5 yaşından beri kullanıyorum ve şuan 18 yaşındayım bir fiil hiç çıkartmadan kullandım çok şükür bir problemim olmadı. Ben hep şöyle düşündüm. "Bu cizhazları taksa dahi hiç ama hiç duyamayanlar var" Kendimi hep böyle tatmin ettim.
Küçükkende hep şey derdim beni kimse sevmez yanında dolaştırmaz vs.. =) Ama şimdi anladımki insanlar dış görünüşü ne olursa olsun ister cihaz ister başka bir kusur "Konuşmalar,İyi niyetler,Güzel düşünceler,Fikirler" Asıl insanlara bağlayan ve bağlatan şeylerin bunlar olduğu anladım. Rabbime binlerce şükür şu cihazı takıpda duyanlardan eyledi..

kemrek bende senin gibi aynı durumdayım hiç bir şikayetim olmadı ben de 5 yasından beri kullanıyorum cihaz hiç pişman degilim ama bu aralar cihazlar elimde bozuluyo üzülüyorum

yelizzz bu bozulma olaylarına bende üzülüyorum 15 gündür cihazım tamirde alamadık hala yeni cihaz hevesim vardı ama o hayalde suya düştü 4 gözle bekliyorum cihazımı :(

Üst Alt