Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı çok cızırtı yapıyor. Değiştirmem mümkün mü? Ne önerirsiniz?

mahocan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 ay önce kulak içi işitme cihazı aldım, ama cihazı aldıgımdan beri hiç memmun kalmadım. sesler daha kötü geliyor. sanki bozuk radyo kanalı gibi... üç beş defa aldıgım yere gittim ve her seferinde ayar yaptılar, ama sonuç degişmedi ve ben cihazı degiştirmeye karar verdim.
ilk önce sorum, cihazı degişirler mi? degişmezlerse ne yapabilirim?
işitme cihazından anlayan arkadaşlar aldığım cihaz beltone marka bir işitme cihazı, alacağım cihaz gene beltone marka olacak. yeni cihaz kulak arkası almayı düşünüyorum. tafsiyeniz ne olur? sanırım işitme kaybımda tam olarak nasıl ölçülüyor bilmiyorum ama ben rapor sonucunu yazayım gene teşekkürler saygılar herkeze.

hava-sol-31db sağ50db
kemik-sol-26db sağ-33db

hava-sol-31db sağ50db
kemik-sol-26db sağ-33db

bu kayıplarla kulak arkası cihaz almana gerek yok çok rahat kulak içi cihaz kullanabilirsin.
beltone marka cihazını nerden aldın bilmiyorum ama beltone iyi bir markadır. cızrtı problemlerin program ayarları ile ilgilidir. cihazı aldığınız yer iyi program yapamıyorsa aynı cihazın başka bir yerdeki satıcısına program yaptırmanızı tavsiye ediyorum. eğer burada da yapılan program sonucu hala memnun değilseniz cihazda teknik bir sorun veya üretim hatası vardır. cihazınız saten garantili olduğu için aynı modeli ile ücretsiz değiştirilir. veya cızırtıya neden olan parça ücretsiz olarak değiştirilir. siz mağdur edilmezsiniz.

Üst Alt