Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı filtresinin cihazın verimine etkisi var mı?

rehitu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 8 yıldır işitme cihazı kullanıyorum. Oticon almıştım o zamanlar ve hâlâ onu kullanıyorum. Kulakiçi bir cihaz; modelini şimdi hatırlayamıyorum ancak merak ettiğim bir konu var. Bu işitme cihazlarının uç kısmında filtre gibi bir parça var. Ben bu parçayı belki de hiç değiştirmedim. Cihazı bakıma falan da götürmedim. Acaba yeni bir filtre (adı her neyse artık) cihaz performansına katkısı olur mu?

filtre tıkanmadıysa sıkıntı olacağını sanmıyorum, yine de bir odyolog/odyometrist cevaplasa daha iyi olur, benimkilerin filtreleri son 6 ayda 2 defa tıkandığı için değiştirdim, çok bariz fark oldu. filtre tıkanırsa zaten farkedersin diye tahmin ediyorum.

8yıl olmuş aynı fitreyi nasıl kullanıyonuz şaşırdum

Değiştir biranönce içi kötü oluyo

Seside az gelir

Aparat var bnde onla temizliyom içini kir girdiği için

Arada temizletriyom ben:)

Sende takmış gidiyon cihazı:)

ya isitme kaybi yoktur
yacihazi kullanmiyordur
yada bizimle dalga geciyordur:eek:
benimki filtreli kalip degil ama hergun yikiyorum kalibimi. bide 1 veya 2 yilda kalip curur bi kerem:)

Aynen bende değiştrmeyınce kendınden kapandı bırgün:)

8yıl çok uzun süre

Oticon'da ben 20 sene giden cihaz gördüm. Adamlar kaliteli yapıyor demek ki! İşitme kaybım var; niye dalga geçeyim ki sizinle?

Buraya yazdığım gün nazara geldim ve ürünün çürüdüğünü fark ettim! Cihaz çatladı! Yakında yarılıp elimde kalacak. :(

Fiyatlar ne durumda şu sıralar? Hangi cihazı önerirsiniz? Marka - model?

Nazarla ne ilgisi var içi küf bağlamış cihazının

Üst Alt