Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazı fiyatları ile ilgili en ekonomik satış yeri neresi?

us64

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bulunduğum şehirde si-ser firmasının satmış olduğu earnet aria serisi kanal içi 8 kanallı işitme cihazını denedim ve bu cihaza 2900 civarı bir rakam telaffuz edildi.

başka bir firmanın Phonak Cassia 10 kanal içi cihazını denedim ilk denedğim cihazın 12 kanallı bir cihaz olduğu ve 1500-1700 lira civarında olduğunu, ikinci denediğimin ise aynı serinin 16 kanallı olduğunu söyledikleri cihazı denedim ve buna da 2500 lira fiyat verildi.

Kafamı karıştıran nokta ise Phonak liste fiyatlarında Cassia serisi cihazların fiyatlarının 2900-3100 arasında olduğunu ve 12 kanallı cihaz olmadığını gördüm ne tavsiye edersiniz.?

Fiyatlar çok pahalı. daha ucuza bulabılırsın butun fırmaları fıyat lıstesını yada fırmaları gez emın ol aynı yerler fıyatları dusurecekler. bos yere o kadar para verme yazık.

earnet yerli bir markadır, fiyatı yüksek geldi 2900 tl! diğer taraftan phonak cassia 12 değil 6 kanallı ama diger mesajımda da söylediğim gibi çok da önemli değil. 6 kanal yeterlidir ve diger özellikleri gayet iyi gözüküyor. liste fiyatı gerçekten de 3100 lira. deneyin, memnun kalırsanız alabilirsiniz. oticon markasını da mutlaka deneyin.

Bence Duysel'e uğrayın orada çok fazla marka / model var ve ilgi alakaları süper...
Kadıköy adliye'nn orada MANGO mağazasının dibinden aşağı inin karşınıza çkar ...Orada Arzu Hanım var yanlış hatırlamıyosam ya da Taksim de The Marmara Otel'in yanından inin orda da var... İbrahim bey ismi benim tanıdığım...
Mutlaka uğrayın...
Bir de Widex markasını da yabana atmayın... artık birçok firma getiriyor...

Üst Alt