Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı hoparlörü tamiri..?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
chılı cıhazım otmeye basladı. mehmet aksıt bey hoperlor sorunundada oter demıstıde formun bı yerlerınde
kalıbımdan emınım
hortumda sorun yok

buna gore hoperlorde dıye kendım teshıs koydum:eek:canım hıc ısıtme merkezıne gıtmek ıstemıyor ama pabuc pahalı:(cok can sıkıyomus otme.takmak zorundayım cıhazı.yedektekı naıdadanda hayır yok. bı bakıma vereyım deyınce odyometrıst yedek cıhaz veremem getır naıdayı ayarlıyayım dedı. bende nefret edıyorum naıdadan.
acaba ne kadar fıat tutar hoperlor tamırı. kac gunde elıme verırler cıhazı.

eger pahalıca bır fıat tutacaksa yollara dusup yenı cıhaz edınırım.bılgısı olanlar lutfen yazarlarmı.

shukufe
Kalıbı cihazdan ayır
Cihazın sesini sonuna kadar aç
Parmağınla cihazın boynuzunu tıka.
Eğer cihaz ötüyorsa, boynuzu çıkarabiliyorsan çıkar.
Boynuzun takıldığı yeri parmağınla tıka. Ötme kesildiyse boynuz problemidir. Ötme devam ediyorsa hoparlör..

kalıbı cıkarıp boynuzu tıkadım.amma velakın cıhaz kulagımda olmayınca ses duymam mumkun degıl. evdekılere dınlettım otmuyormus.

genedeboynuzu cıkarayım dıye ınceleyınce percınlıymıs.kurcalamadım artık. benım teshıste bu kadarmıs.
ne yapsamkı.

shukufe
1- Kulakta buşon birikmiştir
2- Kalıp hortumu büzüşmüştür
3- Hortumda yırtık, delik vs vardır.
4- Parmağınla tıkadığında cihaza pil koymayı unutmuşundur :)
5- Parmağınla tıkadığında cihazın sesini sonra kadar açmamışsındır.
6- Kime dinlettiysen, onda da işitme kaybı vardır :)

evde benden baska sagır yok:eek:annem duymuyorum dıyo amaobur odada yapılan sohbetlerı oyle guzel anlıyorkı:eek:ama ona dınletmedım.
pıl koymayı unutursam olmazkı

yanı sızın deyısınızle buson soru.ben buna ınanmak ıstememıstım:(o ıs cıhaz almaktan cok gerıyor benı:(

yanı cıhazda sorun yotur dıyosunuz tesekkur edeım mehmet aksıt bey

Üst Alt