Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı için alınan raporun geçerlilik süresi var mıdır?

tinme

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
işitme cihazı için alınan raporun bir geçerlilik süresi var mı ?
Yarın rapor alsak, 3-5 ay sonra cihazı alabiliyor muyuz ?

Ve örn. Ankara'dan alınan rapor İst'da da geçerli mi ?
Ya da özel hastanelerin raporları oluyor mu ?

raporda "sürekli" ibaresi varsa yeni bir rapor almanıza gerek yok..
"sürekli" ibareli raporla cihazınızı her an, her yerden alabilirsiniz..
devlet hastanelerinden aldığınız heyet raporunu kullanmanızı tavsiye ederim...
özel hastane raporlarını bazı yerlerde sorun yapabiliyorlar...

Teşekkür Ederim.

Bu raporlar da ücretli mi ?

devlet hastanelerinden alınan sağlık kurulu raporlarından ücret alınmayacağına dair kararname var.. dolayısı ile hastadan ücret talep edilemez.. eğer talep edilirse hastanenin başhekime gidin ve sizden kararnemaye aykırı olarak ücret talep edildiğini ifade edin..

surekli ibare yazarmi isitme cihazi raporunda ben anlamadim yoksa bunu ozelliklemi yazdirmamiz lazim antioksidan

benim bildigim raporunuzu aldiginiz sehirden almak zorunda degilsiniz cihazinizi her istediginiz sehirden alirsiniz yalniz 5 yilda br bunu biliyorsunuzdur sanirim

Bildiğim kadarıyla belli bir süre kısıtlaması sadece reçeteler için geçerli. Rapor sürekliyse sürekli geçerlidir, ama reçete yaılırsa, reçeteyi işleme koymak için belli bir süre kısıtlaması var

Şef'in dediği doğru, heyet raporu "süreklidir" ibareli ise sürekli geçerlidir..
shukufe, benim 1999 yılında "vergi indirimi" için aldığım raporda "SÜREKLİDİR : ( X )" yazıyor... ben özellikle yazdırmadım bunu, heyet kendisi yazmış... normalde yazılması gerek, hastalık sürekli olmasına rağmen yazılmamışsa ya heyetin ya da sekreterin dikkatsizliğidir, diye düşünüyorum...

tesekkurler
ben isitme cihazi raporu icin dedimdi gerci ben 4 yil oldu aldigim cihazimi simdi tekrardan rapor almam lazim her halde elimde oyle rapor filan yok neyse yeni cihaz alicagim zaman aklimda olsun

b sınıfı sürücü olur ticari araç kullanamaz heyet raporu verildi bu rapor nezamanakadar geçerli olur

Üst Alt