Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı için bakım önerileri... Filtre temizliği yapılıyor mu?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Kulak arkası işitme cihazım var. kendimiz ara sıra nasıl bakım yapabiliriz. kalıp ve hortumu sabunlu suya bırakıyorum peki filtresini nasıl temizleyebilirim. başka neler yapabilirim.
bir de kulak havasız kalınca iltihap yapıyor bunu nasıl önleyebilirim.tşkler.

TAM tamami 5 yildir hic mudahale etmeden kullaniyorum isitme cihazimi
filtre temizligi anca uzmanlar yapar
kulak kalibi temizlerken suda bekletmeniz bence yanlis el sabununu kopurtup onunla yikar kurularim hemen suda bekletirseniz hortum kaliptan cabuk ayrilir buda estradan is:(

Kalıbı akşamdan suda bırakmak için özel erime tabletleri var, işitme cihazı merkezlerinde satılıyor...
Sabunlu suda bırakmak mantar enfeksiyonlarını tetikleyebilir...

Kulaktaki ağrı ve sulanmaya; Norsol ve Siprogut damlaları... Yatmadan önce birer damla...
Kaşıntılı mantar varsa; Impetex kremi iyi geliyor... Bunu da kalıbı takmadan önce kulağa ya da kalıba çok ince bir tabaka halinde sürüyorum..

Tabiki bunlar benim yıllardır doktor tecrübelerimden kazanımlarım..
Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmamanızı tavsiye ederim...

Filtre temizliğine gelince; cihazınızı tozdan ve nemden koruyun yeter.. Yine de temizlemek zorunluluğunuz varsa Shukufe'nin de dediği gibi bakıma vermeniz ya da uzmanına götürmeniz iyi olur...

Üst Alt