Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı için kıvrık hortumu topluca ucuza nerden alabilirim?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
2,5 Tl'ye satıyorlar.önceden ücretsiz veriyorlar.sahibinden.com 100 adet 75 tl diyor.bunun gibi uygun fiyata nerden alabliriz.
Birde keşke kulak kalıbını kendimizi yapabileceği bir teknoloji geliştirseler....

isitme cihazlari o kadar pahali olmasa:mad:hortum dert degil
benden sana tiyo vereyimmi:eek:
isitme cihazi merkezlerinde cihaz pahali olunca gelir az bunuda biz isitme cihazi mahkumlarindan cikarmak icin kalip hortum masallari anlatiyor cihaz saticilari bence:eek:
son yaptirdigim hortumu yapistirmadi odyocu biiki kisiye danisinca daha iyi yikarken filan dediler sahsen kendi deneyimim;hani kalibi yerlestirirken ustune basiyoruzya o zaman giri giriveriyor hortum iceri bisi degil ben gibi kalip bile aldirmaya gorkan icin kabus gibi olurda isitmeye zarar verir yada kulagi tahris eder:pbide hareketli yasam suren ben gibilerin kulagindan cihaz dusmesi is degil :)
kendim yapistirdim accik japon surdum hemen hortuma kalibi yerlestirdim super:)artik dert degil 3 mu olur 6 mi olur keyfim bilir ay soora canim isteyince merkeze ugrar hortum alirim ikibucuk liracikta gidiversin
bi varti denememle sabit
her merkezde satilan hortum ayni olmuyor bazilari eriyik halini alirgibi yapis yapis oluyorda bazilari mis gibibir yila yakin bisicik olmadan yikaya yikaya kullaniyorum

100 adede 75 hortum alirsiniz 6 ay sonra durdugu yerde eriyik olur bu naneneler:eek:ikibucuk lira vermek zor gelen elindeki coplere bakakalir:eek:

Isıya, suya, güneş ışığına mağruz kalmayan pvc hortum bozulmaz.

Üst Alt