Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı için nem alma cihazı önerisinde bulunabilir misiniz?

bulnes

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
İşitme cihazım için elektrikli nem alma cihazından almak istiyorum.
İşitme cihazını aldığım yer Heba Therm marka elektrikli nem alma cihazını 100 TL diyor.
Daha hesaplı hemen alabileceğim nem alma cihaz marka ve alabileceğim yer konusunda ki önerilerinizi bekliyorum.

sevgili bulnes,
siz de bir istanbul sakini olarak sıcaklardan ve nemden bunalmış olacaksınız ki bu başlığı açmışsınız...
şahsi fikrim bu cihaza 100 TL'nin (veya biraz daha az) verilmemesinden yanadır...
zira istanbul'da havadaki nem oranı son zamanlarda zaten %90'larda seyrediyor..
sadece akşamdan sabaha kadar nemini almak için bu cihaza bu kadar para vereceğinize yatarken pil kabinini açık bırakıp içine bir miktar pirinç koyacağınız kapalı bir kapta bırakabilirsiniz.. cihazın içi hem havalanmış olacak, hem de pirinçin nem savma özelliği sayesinde kuru kalacaktır...

Teşekkürler Avni Bey,
Hiç bu aklıma gelmemişti ve duymamıştım.
Denemekten zarar gelmez sanırım :)

ankaradada oyle sicak varki istanbulun nemi cok olsada bilerde terden boguluyoru
evvelsi gun iki kulagindada isitme cihai olan bir vatandas;ikisinide kulak arkasini kurtarmis cihazlari kulak ustune gelecek sekilde takmis ben hemen arkasindan kostum arkadas cihaziniz dusuyor diye
bana dondu yok cok rahatsiz oldum sicaktan bu sira boyle takiyorum dedi
eve gelince bende denedim ohhh dunya varmis cok rahat o hortum olacakta rahatsilik vermiyor klak arkasida hava aliyor sanki su biim kulak arkasinin kabinini oyle yapsalar ne vardi hic ter bulasmiycak oyle olursa eh biraz gozukecek ama olsun daha iyi goe carpar duymadigimiz
bende bir tahta canakcik edindim ona cihazi pilini cikararak pil yuvasi acik havadarca bir yere koyuyorum hic oksitlenme filan olmadi 4 yillik cihazim bakim gormedigi halde
bencede gereksi nem alma cihazi saticilar para kazanmak icin tabi onerecekler...

Yorumun için teşekkürler shukufe.
Bende her akşam pili çıkarıp pil yuvası açık vaziyette havalandırmaya bırakıyorum sabaha kadar ama ne bileyim garantili olsun diye almak lazım mı diye düşündüm.
Sizin yorumlardan sonra kararsız kaldım açıkcası....

Ben kurutma tabletleri kullanıyorum. İşitme cihazının pilini çıkarıp kapağını açıp kutusunda kapalı tutuyorsunuz. Kutudaki tablet nemi çekiyor.

sayın çamlıca kurutma tableti nerede satılıyor?ilk kez kurutma tableti okudum nasıl bir şey acaba?

Cihaz satıcılarında bulunur. Satıcılar size bilgi verecektir.

nemi ve teri hicc kabul etmeyen aksine anında bozulan implant kullanıyorum. nem kutusu kullanıyorum. Elektrikli deil tabi.
Nem alıcı tableti ve kutusuyla beraber kullanıorum sabaha dek kurutulmus ve tum nemını almıs oluor.
işitme merkezlerinde ikisinden 40-50 tlye alabilirsiniz. Tableti 6 ayda bi deisitiriorum. nem oranı fazlaysa tablet rengi soluyor o zaman deistiriorsunuz.

tabletler sanırım 20 tl kadar vardır. icinde 6 tane vardır buyuk ıhtımalle. yani kolay kolay bitmez. ben senede bi kutu tablet alırım.

varsa hava geçirmeyen kokusuz boş krem kutusu bile kullanabilirsiniz . sadece nem alıcı tableti alırsınız olur biter. cok ii nemini alır.

Tabletler altı tanesi 20 lira . Kurutma kutuları 8 liradan almıştım. Her bir cihaz için bir kurutma kutusu.Kutuların hava sızdırmayacak şekılde kapatılması lazım. Ayrıca piller kurutulmayacak dışarıda kalacak.

ya bende yeni okuyorum...burada sıcaklarda alev alev...Akdeniz bölgesindeyim...Her saat başı cihazımı çıkarıp nemden hortumuna üflemekten gına geldi...kulaklarım bu nem yüzünden sürekli kirlenip orta ve iç kulak iltihaplanması oluyor. özellikle yazın sık sık bunu yaşıyorum. Çamlıca sayende en kısa zamanda aldığım işitme cihazcıdan bunu sorup alacağım...İlgi için herkese teşekkür ederim...

Oyyy gözünü sevdiğim memleketim mayısta kar yagan güzel geredem bugün bende baktım nem alma cihazına 60 TL her gün pil Çıkart tak onunla ugrasilmaz diyorum kendimce altı delik üstü delik fan yok bisey yok cesaret edemedim almaya :pirinç olayı çok mantıklı fakat az koyunuz pirinci

Üst Alt