Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cıhazı için SGK ne kadar ödeme yapıyor?

poyraz.

Aktif Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
7
Arkadaşlar iyi akşamlar İşitme cihazlarinin belli bir bölümünü devlet karsiliyormu ve bu cihazların ücretleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Birde fiyatlar çok yüksek bi yakınıma almıştık kayboldu ve tekrar alabilmesi için 5 yıl geçmesi gerekiyormuş başka ne şekilde alınabilir acaba

evet 500 tl gibi bişey ödüyor şu an kulaklık kayboldu tekine verdikleri fiyat 4.500 tl çifti 9.000 tl millet nasıl alıp kullanıyor anlayamıyorum

kardelenn sen raporumu kaybettin

Cihazmı kayboldu

Çok pahalı cihazlar😦

ben bugün aldım earnet kanal içi sgk 1000 tl civarı ödüyor dediler.

2017 de almıştık 500 ödedi o zaman aldığımız çifti 5000, 5500 civarıydı şimdi 9000 olmuş bi zahmet ödensin 1000 tl de

ben bugün aldım earnet kanal içi sgk 1000 tl civarı ödüyor dediler.

1000tl ödemez tekine

0-4 yaş için veli çalışıyor ise net 1.080 TL, veli emekli ise 1.215 TL
5-12 yaş için veli çalışıyor ise net 960 TL, veli emekli ise 1.080 TL
13-18 yaş için veli çalışıyor ise net 900 TL, veli emekli ise 1.012,50 TL
18 yaş üzeri için kişi çalışıyorsa net 600 TL, emekli ise 675 TL

Sevgili arkadaşlar ; 2019 ekim ayı itibariyle,İşitme cihazı SGK ödemeleri 18 yaş ve üzeri için ...EMEKLİ NET ; 911 TL.ÇALIŞAN NET ; 810 TL.BÜRÜT ; 1012 TL.(EMEKLİ %l0 ÇALIŞAN %20 KESİNTİ)

MÜHENDİSBEY hayırlı olsun.güle güle kullan.daha çok erken ama nasıl memnunmusun.kaç paraya aldın.

Muttalip Mutlucan

tşk ederim cihazdan çok memnunum fakat bir eksiklik olduğundan geri gönderdim düzeltme yapılsın diye .o eksiklik cihazda hava borusu olmaması. yani kulağım hava alamayınca cihaz tıkaç görevi yapıyor buda bana sıkıntı veriyordu, bende geri gönderdim. hava borusu yada kanal açılması için . 5200 tl

SGK engelliler günü münasebetiyle yazdığı mesajda (mesaj burada) işitme cihazlarının bedelini ödüyormuş!!!

Böyle çocuk bile kandırılmaz. Ne terbiyesiz, ne ahlaksız bir paylaşım bu böyle! Piyasada cihazlar ne kadar sen ne ödüyorsun? Bu nasıl bir yalancılıktır! Bunlarda hiç mi utanma, arlanma yok!

hozgul

Böle haber vardı gündemde doğrumuki

Ödüyomı gerçekten cihazı

Çift cihaz çok para gdyo

Pluvia

SGK ne kadar ödüyor ve siz piyasadan cihazı kaça bulabiliyorsunuz?

650 sanırsam tek cihaza ödüyo gündemdekine göre cihazın hepsini ödeme gibi bişi duyduydum sgk nın

Öle bişi varmı acaba

5yıl önce çiftine 5bin verdik

Widex

Şayet ödüyosa burdan bilgi verebilirmisin😊

Üst Alt