Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı ile duyup anlamama sorunu yaşıyorum..?

Nuer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler .problemimi sizinle paylaşmak istiyorum umarım yardimci olursunuz şimdiden teşekkürler . .

30 db sol 35 db sağ isitme kaybi m mevcut .
Evet kaybim hafif ama ben de ayrıca duyup anlamama problemi var . İş hayatında çok sıkıntı oluyor duyuyorum hrseyi ama anlamıyorum . Sanırım ic kulakla alakali bi problem .

Siemens signia 3px cihaz aldım ama ayarını bi türlü yaptiramiyorum sürekli kullan diyorlqr ama sesler ck geliyor rahatsız ediyor beni . Bi türlü alisamadim .sadece ihtiyaç anında taksam öyle de bi tuhaf oluyorum alismadigim için cihaza .
Yani ne cihazla yapabiliyorum ne de cihazsiz.

bu duyup anlamama sorununda cihaz fayda ediyor mu gerçekten . Ne onerirsiniz

ısıtme cıhazı aldınız dıye tam duymak olsaydı ne guzel olurdu. ses yukselten bı alet ıste.daha ne olsun.30 35 db kayıpla sız memnun olmazsanız bız cok ılerı ısıtme kayıplılar olsun dımıya:)

cıhazı her zaman takmadan gereklı zamanlarda takmak yerıne volum kontrollu cıhaz kullanmayı dusunurmusunuz ben gıbı.ben oyle yapıyorum.konusmalara dahıl olmak ıstedıgımde acıyorum 4. dıger zamanlarda 1 hatta 2.

yuksek sesler rahatsız edıyorda. cozumu boyle buldum.
sesler yuksek olunca konusmalar ıyı anlasılıyor ama.

bi çoğumuz işitme cihazı alınca herşey ortadan kalkacağını sanıp büyük hevesler ediyoruz.cihaz sadece mevcut kayıbınızın % 20 kaybınızı kapatır anca .gerisi ses yükseltme .

problem cihazınızda farklı firma cihaz dene sadece denemek amaçlı ses nasıl gelir size yanınızda arkadaş yada aile götürüm onlar sizinle konuşsun sesleri nasıl gelir diye denersin. Bazı cihazlar iğreçtir berbat alakasız ses veriyor buda normalmiş gibi sanar kullanmaya devam ederiz işitme kaybın çok değil anlamaman sebebi cihazdan kaynaklanıyor olabilir. Siemens cihazları zaten akortu bozuk mekanik berbat sesler veriyor sadece markası meşhur içi boş :)

Nuer o sorun bendede var malesef cihazla ilgili değil

Benim senin kaybındaykende anlamama vardı ozamn tvyi anlıyodum cihazsız şimdi cihazsız ses gelmiyo kulağa tvnin sesi

Cihaza alışsan iyi edersin senelerdir tek taktım ben sonra çift

Cihazlıda cihazsızda anlamama kalıcı olcak sadece duymadığın sesleri duyacan cihazda

Senin işitmede sensörinal

Cihazın sesini cok açarsanız işitme kaybınız artar sesi çok açmak duymanızı sağlamaz . Nuer işitme kaybın iyi çok fena değil bu kayıp artmazsa çok iyi ..

Işitme cihaza alışma evresi vardır en az 1 ay takmak gerek zamanla alışacaksınız. Diğer kötü yanı cihazın görünmesi çoğu kişi rahatsız olur kalabalık ve seyehat esasında cihazını saklar yada çıkarır

nuer .... Benexol b vitamin kulanın balık mega 3 kullanın kulağa çok su kaçırmayın kayıp artmasın geçmiş olsun

hay cok yasıyasın HOSCAKAL:eek: vıtamın zımbırtısıyla kulaklar duysa ne guzel olurdu:eek:

30-35 db kayıp sayılmaz.Sokaktan kimi çevirsen yarısında en az o kadar çıkar zaten..Çakı gibi asker olursunuz..:)

Üst Alt