Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı ile konuşulabilen masaustu tavsiyesi?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Kanal içi işitme cihazımla lumia 520 ile çok güzel iletişim kurabiliyorum.fakat masaüstü bulamadım kulağa yaklaştırdı mı parazıt Feedback gibi etki yapmayacak telefon tavsiysesinde bulunur musunuz.işitme cihazımda telecoil özelliği kapattım telf.sesini kısıyordı.buu şekilde lumiada çok güzel konuşabiliyorum

satlas,başka bir mesajınızda cihazınızın telecoil özelliğini kapattırdığınızı söylemişsiniz. keşke kapattırmasaydınız. o şekilde masaüstü sabit telefonlarla çok rahat konuşabilirdiniz. o tür lefeonların ahizesinde mıknatıs bulunuyor ve çok güçlü bir telecoil sinyali üretiyor. bende alcatel marka bir masaüstü telefon var ve sesi oldukça yeterli geliyor.ancak ceremicem'in önerdiği relation telefon da işitme kayıplılar için üretilmiş oldukça güçlü ve kaliteli bir telefondur. sennheiser ile aynı gruba bağlı phonic ear tarafından üretilmektedir. sadece fiyatı biraz yüksek.

merak ettim bluetoot ilemi görüşüyorsunuz cihazınızla?

alıcı olursanız ücret konusunda yardımcı olunur arkadaşlar, ama mutlaka deneyin.. yani deneyip performansı görebilirsiniz bir oticon şubeden.. tecrübe edip öyle satın alın anlamında söylüyorum.. ))

Hunsal tavsiyenle gidip telecoili açtırdım.fakat cep telefonu bozuldu bu sefer ses yetersiz geldi.cep telefonunda daha çok konuştuğum için yine kapatmak zorunda kaldım.ayrıca masaüstü nedense çok Feedback yyaptı lumia 520 de cıc cihazım hiç ötme yapmaz.şoke bir şey mumkunmu resmi kurumda çalışıyorum.dahili telefonu cebe yönlendirmek munkunmu.yada sabit hatların sım kartı oluyor mu.yada cebi masaüstüne bağlaya çak kablolu yada kablosuz çözüm varmı

satlas;

connectline ünitelerimize bir göz atabilirsin.. Hem cep telefonunu , hem masaüstü telefonunu , stremar aracılığı ile işitme cihazına kablosuz bağlantı olarak kullanabiliyorsun.. Çok büyük bir konfor.. Oticon CONNECTLINE bence tam da aradığın ürün ;)

Cihazım kanan içi starkey cıc model bu modelde Blue.kablosuz yok

Üst Alt