Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı ile Nokia 2700 Telefonla mükemmel konuşuluyor

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
bugün samsung e250 telefonumun şarzı bitti.arkadaşımdan nokia 2700 telefonunu istedim.ve kendi hattımı takıp konuşmaya başladım ses kalitesi çok iyiydi bide sesini yükselttim tam bana göre oldu kulakta ötme seside vermiyor.ses çıkışıda güçlü ve çok net sesi var şiddetle denemenizi tavsiye ederim.bu hafta sonu bu telefonu alacağım 200 tl falan fiyatı.bir çok telefon denedim bunun gibi net duymadım.

yarami destiiin icimi kiskanclik duygulariyle doldurdun satlas alacagin olsun
iste ne guzel telefonla konusabiliyosun bide bize yalan soyluyosun isitme kayipliyim diyeee

yaws sadece cihazla ilgili bir durum değil bu az önce fabrikada koklear implantı bir arkadaşada dinlettim o da memnun kaldı ama %100 değil tabiki ama ötekilerden çok daha iyi bu sırada benim işitme kaybım çok farklı insanlarla kısa süreli tanışmalarda insanlar işitme kaybım olduğunu anlamazlar ama uzun süreli ilişkilerde duymadığım anlaşılıyor.telefondada aynı öyle uzun muhabbetlerden çekinirim.bu sırada az duyan bir insan hiç duymayan bir insandan hayata karşı daha çok engelli bence.az duyan bir insana toplum daha çok baskı yapar.işine geleni duyuyorsun işine gelmeyeni duymuyorsun der hiç duymayanın üzerine varılmıyor bile duymuyor deyip üzerine yük bırakılmıyor.

Bende nokia 2630 kullanıyorum babam almıştı kendisine iyi duyunca ben aldım elinden :D 2630u da ben tavsiye ederim :)

Aklım şu telefonda kaldı ilk maaşımla yenı telefon düşünüyordum. Teknosada en ucuzmuş. 219 :)

bende nokia 2630 vardı bana olmadıydı sonra eşime verdim telefonu.ama müge sen 2700 bir dene bu çok başka geldi bana

Denicem aklımda. Deneyip buraya yazıcam :D banada olursa haydi koklearlılar 2700 a :D

hic sorma orayi satlas dudak okuyoz iste arkalarini donup konusuyolar bazende yuzume bakmiyolar bide elimde isimvarken konusuyolar isine gelince duyuyoda isine gelmedi tinlamiyo diye kucuklugumden beri anam agladi billahi:(

nokia 6500 slide ı da tavsiye ederim.. ya da maddi durumunuz iyiyse balckberry ler de iyi ses veriyor(uzun sureli denemedim). ince, kapaklı, sürgülü telefonlar daha iyi oturuyor cihaza sanki ..

Üst Alt