Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazı Kampanya Duyurusu

Gulsen441

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
NOT: Kampanyayı hazırlayan (İED) İşitme Engelliler Derneği dir. Ben sadece daha çok işitme engelli arkadaşlara ve işitme engelli çocuğu olan ailelere duyurabilmek için insanlık adına paylaşmaktayım...

İŞİTME CİHAZI KAMPANYA DUYURUSU

Sevgili dostlar,
Sadece engelliler günü veya engelliler haftasında aranmak istemediğimizi, eğer bir şey kutlayacaksak bunun bir anlamı olması gerektiğini 3 Aralık duyurumuzda belirtmiştik.
Bildiğiniz gibi yine Mayıs ayı “ENGELLİLER HAFTASI” olarak anılıyor.
İşitme cihazı firmalarını aradık. Ve dedik ki ; “GELİN HEP BERABER ANLAMLI BİR ŞEY YAPALIM”

12 MAYIS 2011 tarihinden itibaren geçerli olmak kaydıyla, her firma kendine göre indirimler yaptı.

Bu kampanyaya destek veren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ekte farklı firmaların, farklı indirimlerini göreceksiniz. İnceleyin hangisi size daha yakınsa “İED’ den geldim” diyerek indirimlerden faydalanın.

Sevgilerimizle
İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği
Yönetim Kurulu

www.ied.org.tr
ied@ied.org.tr
ied1ied@yahoo.com.tr
0212 559 87 97 - 0538 224 40 83

WİDEX İŞİTME CİHAZLARI
ELEKTROMEDİKS KARABEYOĞLU LTD.ŞTİ.

Mayıs.2011 deki Engelliler Haftası sebebiyle Widex/Elektromediks olarak,2011 sene sonuna kadar derneğinizden direk firmamıza yönlendirilen hastalarınıza, satış fiyat listemiz üzerinden %10-15 iskonto yapılacak,gerekirse taksitlendirme yoluna gidilecektir.
Bilgilerinize sunarız.
Zeki ÖZYURT
Tanıtım ve Pazarlama Müdürü
MERKEZ
Tel : 0212 244 58 72 - 244 58 01
Faks : 0212 244 58 37
KADIKÖY ŞUBE
Tel : 0216 349 65 80
Faks : 0216 349 51 77

PHONAK İşitme cihazları
AKTİF DUYU MERKEZİ

Dünya Engelliler haftası için Aktif Duyu Merkezleri olarak bizde bu kampanyaya katılmak istiyoruz.
Ankara Şişli ve Kadıköy ofislerimizde de uygulanacak kampanya için indirim oranlarına aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz. Fiyatlar liste fiyatı üzerinden değerlendirilecektir.
Aynı zamanda bu kampanyamız Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacaktır.
Bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla.
FİYAT PHONAK UNİTRON
TEK CİHAZ NAKİT % 10 % 15
ÇİFT CİHAZ NAKİT % 20 % 25
TEK CİHAZ K.K TAKSİT % 5 % 10
ÇİFT CİHAZ K.K. TAKSİT % 15 % 20

Ayşe Seda Öztan
Aktif Duyu Merkezleri A.Ş

İşitme Ekipmanları Danışmanı
530 609 66 12

Sİ-SER İşitme Cihazları Merkezi
Saygıdeğer İED yöneticileri;
Si-ser işitme cihazları olarak 10–16 Mayıs Dünya Engelliler Haftasına istinaden talebinizi değerlendirdik,
bu projeye bizimde katkımız olsun istedik ve şu karara vardık;

10-16 mayıs tarihleri arasında Si-ser şubelerine gelen tüm işitme engelli vatandaşlarımıza ;
• Ücretsiz işitme testi yapılacaktır.
• Çift cihaz alan her işitme engellimize ikinci cihaz ücretsiz verilecektir.
• Tek cihaz alımında ise %50 indirim uygulanacaktır
• 50 TL ye kadar ücretsiz bakım(kullanmış oldukları her marka cihaz için geçerlidir).
• Bir blister (6 adet) pil alana ikinci blister ücretsiz verilecektir.
• Her bir kalıp 10 TL den yapılacaktır.

Saygıyla duyururuz

Mustafa BOZKURT
İş Geliştirme Müdürü
Tel :0212 641 85 40
Fax:0212 641 85 41
www.siser.com.tr

SİEMENS işitme Cihazları
DUYSAN ODYOLOJİ CİHAZLARI SAN. VE TİC. A.Ş

10-16 MAYIS 2011 tarihinde gerçekleşecek olan DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINDA sizlerden gelen rica üzerine ve
DUYSAN ODYOLOJİ CİHAZLARININ bu konudaki duyarlılığını göstermek adına ekteki
indirimli cihaz kampanyasını işitme engelli öğrencilere yapmaktan, büyük mutluluk duyarız.
Bu kampanyadan tüm öğrenciler sosyal güvenceleri olsun ya da olmasın yararlanabileceklerdir.
Öğrenciler bu kampanyadan yararlandıkları takdirde bir yıllık pillerini bedava alacaklardır.
Bununla birlikte kampanyanın gerçek fiyatı 11500 TL olup, öğrencilerin 7000 TL avantajları olacaktır.
1 adet Centra SP İşitme cihazı alana =
2. Centra SP işitme cihazı + 1 adet Conversor Bireysel FM sistemi BEDAVA
Toplam KDV dahil 4500 TL yarısı peşin – diğer yarısı 10 taksit
İrtibat : 0212 291 63 96​

gülşen hanım kendi adıma teşekkür ederim..

1 adet Centra SP İşitme cihazı alana =
2. Centra SP işitme cihazı + 1 adet Conversor Bireysel FM sistemi BEDAVA
Toplam KDV dahil 4500 TL yarısı peşin – diğer yarısı 10 taksit

merakım centra sp kullanan arkadaş olup olmadığı:confused:

Bir tane widex cihazımı kullanmaktayım.. Bir tane daha almak istedim ama para durumu yetersiz olduğunu alamadım. Bedava veren olsa ücretli ödemeden olsa isterdim

haber icin tesekkurler ansizin

su koklear implantin koleastotam ameliyatlari icin verdigim paralar
kac tane iyi cihaz parasi eder
iyi bir cihaz edinmemin zamani geldi ama
ama ne sgk
nede kampanyalar icin umidim simdilik yok
tek kulak cok ileri derece kaybim var
oticonun yeni cikanlari
resoundun cok illeri icin olan isitme cihazlarini dusunuyorum ama
gelecek baharaaa

shukufe arkadaşım :)
oticondan bende şaşmam..şuanda değişmeyi düşünmüom.. chiliyi hala deneyemedim :) meraktayım aslında:confused:

ne olur denerde memnun olursan beni unutma firdevscigim
iyiden iyiye abayi yaktim gibi su chiliye
gel gorki 4300 liraymis benim dusundugum
kampanyada cok ileri isitme kayiplilarin konusmayi iyi anlamasina yariyacak son model olmazki:(

bacım unutmadım aklımda :) kalıpta sorunum vardı en son gittiğimde sordum.. dediler oticon sumo modelinden çok çok daha iyi sesleri biraz daha net veriyormuş..farkı sen denemeden bilemezsin..:confused: vaktim yoktu..

ileri kayiplarda frekans araligi cok onemliymis ya bu chli konusmayi iyi anlamamiz icin en iyi secenekmis gibi gorunuiyor keseyi biraz duzelteyim denemeye gidicem insallah

bacım..hatta geçende idis'ten broşür geldi elimdeki cihaza 300 tl saycaklarmış kıyamaıom :confused: çok az değer biçilio sapasağlam cihaz.. yenisini alabilcekmişim:confused: artı taksit imkanıda var ..kampanya 31 mayıs sonmuş :rolleyes:

banada geldi o brosur idisten sagolsunlar ama300 lira nedirki sakladim o brosuru:)
ha aliyim dedim ama acil gibisine ameliyata kostim paralar bitti
o brosurde eski cihazi almak gibi aklimda kalmamis indirim diye yazdigini hatirliyorum
simdi kullandigim cihazimi 5 yildir bakim yaptirmadan kullaniyorum bakima verirsem cihazsiz hic yapamayacagim

benimde bakıma ihtiyaç olduğunu sölediler..bir malım tamire gittimi bana asla sağlam gelmez:confused::( şansıma yaa..o yüzden o kadar dikkatli kullanmaya çalışıyorum ki anlatamam..cihilide gözüm kaldı dur bakalım :)

Bir işitme engelli olarak işitme engelliler ve aileleri derneğini gerçekleşmesine vesile olduğu bu anlamlı kampanya için çok teşekkür ve tebrik ediyorum!

bu siserdeki pillerin kalitesi nasıl kullanan varmı.

Bildiğim kadarıyla taksitler kredi kartı kullananlar için galiba kredi kartı olmayan/kullanmayan bu kampanyadan faydalanabiliyormu acaba ?

Ben verilen numaraları aramadım çünkü verilen telefonlar sabit telefon numaraları hiç bir firma cep telefonu numarası vermemiş sms la sormak için...

kredi karti kullanmak cok agir isitenler icin ayricalik iyilik diilmi ansizin
daha az konusmak gibi iyiligi olabiliyor ben herkesin konusmasini iyi anlamadigimdan senet imzalatirlar bildigim taksitler icin kredi karti olmazsa bununda az bir pul parasi gibi seyleri oluyor ama onemsiz bi para

ha bende bisi sorayim bilenlere
acaba bu bitek adresi verilen firmalardami oindirim sanirsam bu sizin verdiginiz istanbul bende ankarada bi baksam

Sevgili shukufe, ben hayatımda kredi kartı kullanmadım kredi kartına karşıyım bankaların tuzağına düşmek istemiyorum bunun içinde çokkk mecbur kalmadıkça asla kullanmayı düşünmüyorum...

Şu anda kullandığım oticon cihazımı senet imzalayarak almıştım ama 2 aylık senet yaptılar daha uzun vadeli mümkün değil yapamayız diye diretmişlerdi...

En az 6 aylık senet imkanı sunmalılar 2 ay ne ki ?

Üst Alt