Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı kullanıyorum. Askerlik işlemlerim nasıl olacak?

Beybi38

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamün aleyküm Herkese ben asker muanesi gidecegim fakat işitme cihazı kullanıyorum test sonuçlarım bu Sag 56 db. Sol 55 db askerlikden muaf olabilirmiyim ? Sizce

Askerlik Muanesi olucamda yardım olurmusunuz

Selamün aleyküm herkese iyi günler Ben askeri gittim beni sevk etti muane için işitme için Fakat devlet hastanesine sevk etti nasıl randevu alınırki heyet randevusu alacam yoksa normal randevu geciyor bi kbb ve dahile bölümü yazdılar bana yardımcı olurmusunuz

Fakat emrah abi bu heyetmi olarak alacaz randevuyu devlet hastanelerden yoksa normal randevumu olarak alacagız sistemleri cok degişmiş Askerinin bu konuda kaldım

sizi askeri hastaneye sevk ederler askeri hastane doktor ne derse ne isterse onu yap heyet falan devlet hastane ile ilgili değil kendi hastanelerinde heyet yaparlar askeri tıp bunu yapıyor elverişli değilseniz muaf ederler sizi zaten

işitme engelliler muaftır ama sizi ankaraya gataya sevk edebilirde beni gataya sevk etmiştiler heyet falan heps askeri hastane içerisinde oluyor devlettir randevudur dışardaki hastaneleri düşünmeyin

Bana fakat zarf verdi onun üstüne devlet hastaneyi yazdı ordan muaneyi ol gel dedi asker şübesi kafam ordan takıldı hatta zarfın üstünede yazdı Bagcılar devlet hastanesi diye askeri hastaneyi karaladı hatta zarfın üstündeki ona şalırdım

Beybi38

askeri hastanelerde iş yoğunluğunu azaltmak için önce devlet hastanesine sevk ediliyor o raporla durumun işitme kaybın netleşirse askeri gataya sevk edilirsin büyük ihtimal ardından seneye tekrar aynı askeri hastaneye sevkinden sonra nihai karar askerlik yapmaya elverişli değildir raporu cıkartılıp muaf oluyorsun olay bu...

Üst Alt