Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı kullanmam spor salonunda soruna yol açar mı?

deli_yürek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamuaeykum arkadaşlar :) ilk önceliikle konuyuyanlış yerde açtıysam özür dilerim nereye açacağımı bilemedim . arkadaşlar ben kick boks salonuna gidecem işitme cihazlarım sıkıntı olurmu

as kardeş,işitme cihazıyla kicsbox olmaz arkadaşım,bu sporu bende yaptım ama o zamanlar cihaz kullanmıyordum,bir kere aşırı terliyorsun,kafana gözüne sagına soluna darbe alabilirsin,cihazın her an bozulabilir,ancak şöyle olabilir,antremana başlarken cihazını çıkarırsın,işin bitince tekrar takarsın:D.

Cihazla boksmu yapılırmış :D
Mazallah kafana bir tekme gelse cihaz pert olur, çıkarıp yap boksunu :)

Neden bir sorun olsun olmaz tabiki...
Hoş terlemeyi göz onune alırsak...belki cihaza rahatsızlık verebilir anormal terleme...
ama suyla temas eden bi spor dalı olamadığı için :D NO PROBLEM :D

sirine; kick boks'un nasıl yapıldığını biliyor musun? vucudun her yerine vuruluyor, kafana maska takıyorsun ama orayada tekme atılıyor.. işitme cihazını çıkarıp yapabilir aksi takdirde kırılır cihazı.

Biliyorum tabiki :Deee yani bunu zaten akıl etmiş olması gerekiyor ama cihazı çıkarırsa duymaya bilir :D

şöyle yapsam daha mantıklı olabilrmi hoca hareket gösterirken takarım dövüşeceğim zaman çıkaırım olur demi

Üst Alt