Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı ödemem ne durumda?

*brucelee

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]10.06.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM SİRKECİ SAĞLIK SGM GENEL SAĞLIK SİGORTASI ÖDEME SERVİSİ 3[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]11.06.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM SİRKECİ SAĞLIK SGM GENEL SAĞLIK SİGORTASI ÖDEME SERVİSİ 3[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]19.06.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM SİRKECİ SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ (GENEL EVRAK) SERVİSİ 2[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]19.06.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM SİRKECİ SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ (GENEL EVRAK) SERVİSİ 2[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]25.06.2013[/FONT][FONT=Verdana]ŞAHIS[/FONT][FONT=Verdana]İADELİ TAAH. GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]25.06.2013[/FONT][FONT=Verdana]ŞAHIS[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI

[/FONT]
[FONT=Verdana]ra No[/FONT] [FONT=Verdana]Tarih[/FONT] [FONT=Verdana]Birim[/FONT] [FONT=Verdana]İşlem[/FONT]

son durumu ne buradan ne çıkarabilirim?Ödemem yapılacak mı?

SGK ödeme yapmadı.2 yıl içinde ikinci bir cihaz için ödeme yapılamıyormuş fakat ben işitme kaybımın 2010 yılındaki ile şimdiki arasında baya fark var onu belirterek göndermiştim ama nafile! Özel sağlık sigortasından almaya çalışıyorum şimdi...

Şöyle sormak istiyorum ben banka çalışanıyım ve ssk tabi değilim emekli sandığı mevcut bankanın kendi bünyesinde sosyal sigorta sandığı var.Ben buradan talep ettim ssk nın vermediğini buradan aldım acaba yanlış birşey var mı yaptığım işin bir sakıncası olur mu?

Üst Alt