Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı ödemesini SGK ne kadar zamanda yapar?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
1 temmuzda 1500 liraya aldığı cihazın sgk hala ödemesini yapmadı normalmi sizce arkadaşlar birde bana 550 lira iade alırsın dedi odyolog ama nette biraz araştırdım kesintiler oluyormuş nedir bu durum bilgisi olan??..

resmiyette 45 günde ödüyor ama ankara sgk bir kaç ile baktıgın bu süre biraz uzuyor. devlette 550 tl ödüyor emekliden %10 çalışandan %20 yani emekli 495 çalışan 440 tl alıyor. 18 yas altına farklı ödemeler biraz daha yükseliyor

ardabasli;

ödemeler dediğin gibi 0-4 yas arası 990,5-12 yas arası 880,13-18 yas arası 825 tl

55 gün içinde ödendi 550 denmişti 420 verdiler bilginize..

isitme cihazlarinda odeme icin sgk hastalarin yararina degilde saticilarin yararina calisiyor onlarin cebini dusunuyor gibi karar veriyor cok aciii
oysa en cok yasli nufus kullanirmis gibi bu naneleri
ama cocuklara alinsinki alissinlar 12 13 yasindan sonra almasalarda olur yeterki sgk odemelerini vergileriyle odesin saf vatandasim kimin eli kimin cebinde
buyukler naparlarsada olur duymayiversinler
koklear implanta tam odeme yaparken isitme cihazi kullananlar verdikleri vergileri ic etsin sgk insanlar kendi paralariyle cihaz alsinlar duymak istiyorlarsa diyor devlet bubaaa
verdigi 420 lira paraya cihazmi gelir bosuna bizleri ordan oraya surukleyip eziyet ediyorlar verdigimiz vergilerle
bu iste satici firmalarin parmagi varmis gibi nasilsa sagirlar hak ararken yayan kaliyor duyanlarin yaninda
cocuklara cok odesinki alissinlar cihazsiz yapamasinlar buyuyunce bizler gibi isitme cihazina cok para versinledevlet buba satici baronlarin cebini dusunuyo sagira cihaz parasi verdim diye

Üst Alt