Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pili için şarj aletini nereden temin edebilirim?

ulugbey

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 10 numaralı cihaz pili alıyorum. Acaba bu piller için şarj aletini bulabilir miyim? Kullanan var mı?
vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

işitme cihazının şarjlı pili kullanması iyi değil. şarjlı pil 1-2 gün dayanır ve hergün şarj etmek zorundasın. ben de öyle düşünmüştüm ve araştırdım. ben küçükken 90 lı yıllarda kullandığım 1-2 gün dayanıyor ve yanımdaki yedekleriyle sık sık pili değiştiriyorum. bu da sıkıntı yapıyor. hiç tavsiye etmem.
pillerin kullanılması, ben 675 numara pil kullanmayı düşünüyorum. bir pil bir ay yetiyor. diğer pilleri ise pil boyu küçüldükçe kullanım süresi kısalıyor. bu da para ödeme yüksek olur. 675 numara olan işitme cihazlar hangisi olursa olsun pilin bir ay yetmesine para ödeme azaltmış olur. ben bunu düşünürüm.

benim 10 numaralı pilin bi tanesi 2 hafta gidiyor. 6 tane çıkıyor zaten içinden.8 tl falan.her defasında medikalciye gitmekten bıktım usandım oyzden varsa böyle bi şarj cihazı alayım dedim. bildiğim kadarıyla cihaz ne kadar yeni ve son teknoloji ürünü ise pil dayanmıyo galiba çabuk bitiyo.

aslında şunu söylerim pilin bitmesi cıhaz kullanırken bir pil, ne kadar ses alırsan o kadar tüketir. çok gürültülü geçtiğimiz zaman pil çabuk biter. sessiz günler geçtiğimiz zaman pil ömrü uzatıyor. pilin tüketmesi bu şekildedir.

10 numara piller için şarjlı pil ve şarj aleti yoktur. Zamanında 13 için denendi ama performanslı olmadığı için devam edilmedi. Günümüzde sadece 675 için bulunmaktadır.

evet. eskiden 675 e benzer biraz ince olarak şarjlı pil vardı. onu ancak bir gün hatta daha az dayanıyor. bir günde sık sık pil değiştiriyorum. eve varınca şarj ediyorum. bu baya sıkıntı yapıyordu. normal pil olarak daha iyi olur ve kullanmaya devam.

medikalciden aldıklarını şarj edemezsin......boşver biraz para birikitr toptan al pilleri yanında taşı ben öyle yapıyorum....zaten şarjlılar tak çıkar bıktırıyor insanı hiç tavsiye etmem...

Üst Alt