Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı rapora ekli değil diye nüfus müdürlüğü ehliyet vermedi!?

gokhankarakas

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
4
Merhaba doktora gittim ehliyet için rapor istedik uzman doktara sevk etti sonra komısyon sevk yazdı göz muayne olurken raporumu sisteme koymuş 2.grup sürücü olur işaretledi sonra kursa gittim b engelli olması lazım diye söyledim kurs dedi ki normal ehliyet alıp sonra engelliye çevirisiniz dedi sınavdan direksiyondan başarılı geçtim sertifika aldım nüfüse gittim ehliyet veremem dedi işitme cıhaz kullanıyorsun dedi onu sisteme koysun dedi ama rapor sistemde onu nasıl ıptal edicek yenı rapor verilmiyo ne yapmam lazım cok kafamız karıştı 10 kez hastane ye gittik annem cok yoruldu sen git kursa başvur falan dedi bende gittim başvurdum ben cok üzgünüm moralım bile bozuk yenı rapor için 2022 09 ayında veriliyo

gokhankarakas
Raporu 1 ay içerisinde almış iseniz itiraz hakkınız mevcut. 1 ayı geçti iseniz 2 sene beklemek zorundasınız cihaz kullaniyordunuz anladığım kadarıyla bunu niye belirtmediniz doktora?nüfusun istediği sizden işitme cihaz kodu olması gerekiyor 02 veyahut işitme cihazı olarak yazması gerek 1 ay geçmedi ise raporu alalı aldığınız yere gidin duzelttirin bu arada raporunuza hangi kodlar verildi? Bilgi verirseniz sevinirim

kod verilmedi rapor cıkardım bir kaç ay sürdü ama rapor sistemde duruyo sadece komisyon kaldı ehliyet almayı hak kazandım nüfüs veremem dedi

doktora söyledik zaten işitme cıhaz kullanıyorum komisyona sevk etti biz göz kulak burun bogazda muayne olurken raporumu sisteme koymuş ben dedim ehliyet alabiliyorum gittim kursa başvurdum ehliyet almayı hak kazandım nüfüs ehliyet veremem dedi
cimere yazdım yardımcı olucak eğer yenı rapor isterse seneye 9.ayında yenı rapor alıcam 2 sene değil

sürücü kurs dedi ki normal ehliyet alıp sonra b engelliye çevirisiniz dedi bizde tamam dedik demeseydi biz komisyona gidicektik

gokhankarakas

Sizin yanlisiniz burada var. Madem komisyona sevk olunmuş raporda yazar komisyona sevk diye raporu aldığı tarihten itibaren 1 ay içerisinde komisyona çıkmanız gerekiyordu komisyondan alınacak raporla kayıt olmanız gerekirdi kaldı kurs yeri tam olarak işini yapmamış. Nüfus neden size ehliyet veremiyor size izah ettim tam olarak ne dedi görevli memur

işitme cıhazı kullanıyo diye bişey yazması lazım dedi kulak burun bogazda sürücü olur rapor istedi
bir tek komisyon kaldı diye düşünüyorum

öyle bişeyler oldu ki ınanılmaz ya seneye başvur dese beklerim sıkıntı yok sertifika 2 sene süresi var tekrar kursa gıtmem gerekmicek

bakalım neler olucak haftaya hastane ye gidicez

Sağlık Raporu

Merhaba sürücü raporumu ve işitme testimi sağlık kurula teslım ettım sonra ne olacak orda tekrar heyete mi giricem sürücü kod yazıldı

Istanbul il sağlık komisyon sms

18/05/2021 günü kurulacak olan özel tertibatli arac komisyonuna 11:00 ile 12:00 saatleri arasinda, Engelli Saglik Kurulu raporunuz (% oraninizi belirten rapor) ile katilabilirsiniz.Özellikle belirtilen saatlerde Il Saglik Müdürlügü Ek Hizmet 11 Binasi Istanbul cad. General Kani Elitez sok. No 8/1 Yenimahalle/Bakirköy
(Eski Kadin Dogum Hastanesi) adresinde bulunmaniz gerekmektedir.
HES kodu sorgulanacaktir.

Bilgilerinize rica ederim. B021

O GÜN GİDEMEDİK UZAKTI 24 MAYISTA GİDEBİLİR MİYİZ? ÇOK UZAKTI

Üst Alt