Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı satanlar sadaka vermiş mi oluyor?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
258
facede gozume carpti
hem garipsedim hemde saglam medikalcilerin sakatlar icin ne sevaplar kazandiklarini hemde PARA KAZANIRKEN SADAKA yapmalarini :p acaip
karsiladim:eek:
heater
483005_459318204113149_949177616_n.jpg

kol ayak protezcileride boylemi diyolar

valla bende yeni duydum... Ben bugüne kadar 6 işitme cihazını (kullanmadığım ) ege üniversitesi hastanesine bıraktım. Amacımda parası olmayıpda alamayanlar için kbb servisine teslim ettim. Gerçi onlarda daha iyi bilirler. Medikalcilerin sadaka yaptıklarınıda hiç duymadım valla çok şaşırdım... Valla bize gelince fiyatlar ucuyor...Allah alamayana kolaylık versin...

İŞİNİ İYİ YAPAN ODYOCUNUN SEVABİ ÇOOK OLUR.AKSİ OLURSA YANDİ DEMEK:p:p:p

namaz kiliyormusunuz
kelimei sahadet getiriyormusunuz
kul HAKKI gozetiyormusunuz
iyi ama ibadette gizli kabahatte
iktidarin ruzgarina kapilip kendilerine pay cikarma diyorum ben buna hemde tatli tatli kar:eek::eek::eek:
bisey degilde onuruma dokundu valla:mad:

Aslında biz para veriyoruz onlara tam tersi olmalı :eek:

asadas05;

biz sagirlar o parayi ne zorluklarla kazaniyor derdimize derman olsun diye guvenip veriyoz ben sadaKA ETMIYORUM ISE YARAMAYAN AYAR YAPAN FIRMAYA haram EDIYORUM:mad:

Ağır duyana söz işittirmenin sadaka hükmünde olduğuna dair Efendimizin bir hadisi var ise ben duymadım ve okumadım da bugüne kadar.. Böyle bir hadis olduğunu ileri sürenler bunun kaynağını açıklarlarsa daha güvenilir olurlar.. Eminim sizler de biliyorsunuz ki kendisinin söylemediği bir sözü söylemiş gibi göstermenin, iddia etmenin sonu hüsran olan bir davranış olduğu bizzat Efendimiz tarafından buyurulmuştur.

Aslında Facebook kepazelikleri diye bir başlık açasım var. Bu ve benzeri durumları gördükçe o kadar sinirleniyorum ki... Gördüklerime de ağır yorumlar yazıyorum. Anlayana tabii...

Nasıl bir zihnin ürünüdür böyle paylaşımlar ;

60182763595459976802910.png

kazalarazmm.jpg

Üst Alt