Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazi satanlara tüyolar

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
diyelim cok fazla bir kazanc saglamayacaksiniz cihazin ayarini bendiremediniz:p

yaninda gelenlere diceksinizki :)
ayni ayari bastim birini begenmedi birdaha basinca bu iyi dedi
her cihazdan verimalir cikis gucu ayni yeterki iyi ayarlansin hasta sabirli olsun
bu hasta cok sabirsiz
nasil ses yuklersemde begenmiyor bu cok sey istiyor isitme kaybi cooook ileri
yok yok baska cihaz istemez bu iyi biraz sabir
alisacak sabrederse:)
bu ses yuksek degil yalan soyluyo
o kadar pahali cihaza gerek yok
bunu da begenmeyince artik ne dedir

sallayin nasilsa duymanin ne demek oldugunu bilmiyor ben daha iyi bilirim onun kulagi olsada:)

:eek: yok bugun pazartesi sendromlu odyocularla ugrasmicam

İnsanları kandıracaksınız... diyorsun kısaca ? Yanlışmı anladım ?

KRAL;

:) yokk isitme kaybi gorunmuyor ayarlarida hasta bilmiyor
parayi sayacaklarda sagir degil
odyocu ayari uyduramayinca kabahatli sagir oluyor:(

ben odyometristim veya odyometri teknikeri yim..şikayet etmekte haklısınız.herkesi beğenmek zorunda da değilsiniz.ama genelleme yapmak yanlış.üniversitelerde işitme cihazıyla ilgili ne öğrendim derseniz internette ne yazıyorsa ondan öğrendim.işitme cihazının tarihçesi çeşitleri falan filan..malesef 4 yıl olması gereken bir bölüm 2 yılda ne öğretilirse ona da eğitim öğretim denirse...odyoloji nin türkiye ye gelmesi çok eskilere dayanıyor.ama birileri kendi kariyeri için bu zamana kadar böyle gelmiş.cihaz hakkında bir şey bilmeyen insandan çok şey beklenmez.kişiliğini bilemem tabi.daha düne kadar işitme cihazını medikalciler satıyordu ayar falan yapmadan.hala bazı insanlar fayda görmediğinin kanaatinde.işitme kaybı olup ta işitme cihazı kullananların oranı oldukça düşük.

Sayın shukufe,
Seni çok iyi anlıyorum ama bu kadarda negatif olmanız doğru değil, forumda çok aktifsiniz ankarada yaşıyorsunuz gidin birkaç tane farklı yere ayar yaptırın gideceğiz yerlerde ki arkadaşlarla kafa dengi olanı bulun sonra da işi öğrenin sonra kendiniz bile ayar yapabilirsiniz ama bu kadar negatif olmayın.

SIEMENS YAPTI BENIM BEGENDIGIM AYARI:eek: siz kendiniz ayri ogrenir yapar pozitif olursunuz:p

Hangi siemens bayisinden aldınız. Merak ettim. Bu arada, siemensten memnun kalmanız güzel. Marka farketmez, size hitap eden bir cihazla yola devam. Ben naida V sp den memnunum. Bazı anlama sıkıntılarım oluyor iş yerinde ancak bu sıkıntılar daha önce de vardı. İşitme kaybımın yapısı.

Üst Alt