Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı seçiminde ikilemde kaldım...

Entel Hurdacı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba..

Widex'in Clear 220 ile Mind serisini dün denedim. Satıcı ısrarla Clear'ı önerirken, Mind kulağımın alıştığı sese daha yakın geldi. Clear'ı 1 hafta süresince deneyeceğim, bakalım ısrarında satıcının haklılık payı var mı?

Resound cihazlarında 2 al bir öde kampanyası varmış. Resound, kullanan arkadaşlar var mı? Tavsiye eder misiniz?

Resound, kampanyası ile aklımı karıştırırken, widex'ten pek kimsenin şikayetçi olmaması nedeniye bu ikisinin arasında kaldım. Yardımcı olmanızı rica edeceğim yorumlarınızla.

Sol'da 65
Sağ'da 68
Kayıp varken, sensorial işitme kaybı var, sağ kulağımda.

Teşekkürler

widexin yazilimini yapan muhendis sagirmis yani bizlerin nasil duydugunu bilen biri:eek: ama hic denemedim bu da dogrudurt bilgilendiren bi siteleri yok turkce burdan kaybediyorlar
resoundla 7 sene sahane diyebilecgim birlikteligim oldu ahhh cihazim gene agitlarim tuttu:(
gelgorki baska firmadan aldigima yani o zamanlar gumas satardi bu sahane seyi
gaesin uvey evladi oldu benim cihaz
ilk ayarindan sonra bile hic oyle fAZAL SORUN YASAMAMISTIM

Okudum senin ilk cihazın olduğunu eski konularda :) aslında kaç gündür didik didik ediyorum forumu, acep ne alsam diye? Resound konusunda bir tek senin yazına denk gelebildim.

:eek:hadi benim askima kampanya dedin:) madem cikar baklayi :) hangi babayigit firmada

Kardes,paran varsa clear 420 al.klear ıyı bır cıhaz.bence kampanyaya aldanma.duyselden ala bılırsın,ıyı fırma

Üst Alt