Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı ses kalitesinde sorunlar olmaya başladı..?

Muzo

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
1
Selam, son 3 gün içinde cihaz garipleşmeye başladı. açık olduğu halde sesleri çok düştü bazen kapandı sanıyorum, ama cihaz açık görültü gibi sesler geliyor vurma çarpma gibi ama insanlar sesleri çook az gelmeye başladı? nedir sizce bu sorun?

pilide sıfırladım, yeni pil taktim ama insan sesleri çok çok az.

Hangi cihaz kullanıyorsunuz?
Hortumu temiz mi? Kalıp ucunda tıkanma falan var mı? Phonak naida kullanıyorsanız filtrelerinin değişmesi gerekebilir.

yok benim ki, kulak içi

starkey

Ya kulak kiri ile tıkanmıştır cihazınız ya da hoparlör denilen parçasında bir şey vardır. Cihazı satıcısına götürünüz baksınlar. Kulak içi cihazlar bozulmaya daha yatkın.

Bence proğram attır yeniden, bir ara benimde öğleydi, uzman bir odyo ya git yeniden odyo testine gir oradan sana uygun bir proğram yükleyecektir, bende yeni WIDEX aldım aynı sorun bendede başlıyor, yeniden proğram atmaya gideceğim
kolay gelsin...

pili çıkarttim içini temizleme gibi üfledim falan, horumuna küçük tel ile iteledim falan az geldi düzelme ;) en iyi götürüp temizletmek.

Tıkanmış cihazın. Çamaşır makinesinde yıkayıp kurula tamamdır :D

Asla denemeyin :D Cihaza elveda dersiniz :D

hahaha çamlıca :)

ama programı yeniletmekte fayda var. yada ben cihazı sağdan alip geri sola vereyim diyorum..

Temizlenmesi lazım sanırım. Kulak içi cihazlar bolca kulak kirine, sıcaklığa ve neme maruz kalır. Günlük olarak cihazını kurutma tabletleri ile özel kutuya bırakıp nemi almanı da tavsiye ederim.

aynı sorun bende yaşadım gittim cihazın çok eski dediler 7 yaşında olduğu için parça bulamayız temizleyemeyiz dediler az maz ama idare ediyorum yenisine 1000 tl fiyat çekti starkey bana

Arkadaşım normalde cihazlar için 10 yıl süreyle yedek parça bulundurmak mecburiyeti var.

valla ben onların yalancısıyım bana öyle dediler artık napalım başka biyer arayacağım bulursam uygun fiyat veren yer tamir bakım cila vsvs yaptırıp devam kullanmaya bu cihazların tamiride pahalı be ya

odyo uzmanı ile görüştüm tekrardan cihazım çarpma sesi poşet kağıt sesi filan çok geliyor dedim, hafta içi tekrar gel ayarlayalım dedi,

Selam, son 3 gün içinde cihaz garipleşmeye başladı. açık olduğu halde sesleri çok düştü bazen kapandı sanıyorum, ama cihaz açık görültü gibi sesler geliyor vurma çarpma gibi ama insanlar sesleri çook az gelmeye başladı? nedir sizce bu sorun?

pilide sıfırladım, yeni pil taktim ama insan sesleri çok çok az.

iste benim cihazda 3 5 gun boyle calisti sonrada gummm bitama sesler gitti canim resound canta cihazim
tamire verincede 950 lira dedi gaes iyi vereyimde ayarlatacak adam bulamadim zaten bende kendim biiki orasini burasini durttum vidalarini elden gecirip silebilecegim yerleri sildim
calismaya basladi sesler ez geliyor heptende nadia 5 le bozusuyoruz hep:mad: ara bi cikarip bu eski cihazi kullandim baya 1 ay bugun hepten sustu kaldik begenmedigim nadia 5e artik cihazsizda yapabiliyorum bosver pek insanlarla konusmaya mecbur kalirsam nadiayi takip iskence bitince tekrar cantadaki kutuya
su sgk bi cihaz odemesini yapsin arkasini taksitle yeni cihaz alicam

Muzo;

iste benim cihazda 3 5 gun boyle calisti sonrada gummm bitama sesler gitti canim resound canta cihazim
tamire verincede 950 lira dedi gaes iyi vereyimde ayarlatacak adam bulamadim zaten bende kendim biiki orasini burasini durttum vidalarini elden gecirip silebilecegim yerleri sildim
calismaya basladi sesler ez geliyor heptende nadia 5 le bozusuyoruz hep:mad: ara bi cikarip bu eski cihazi kullandim baya 1 ay bugun hepten sustu kaldik begenmedigim nadia 5e artik cihazsizda yapabiliyorum bosver pek insanlarla konusmaya mecbur kalirsam nadiayi takip iskence bitince tekrar cantadaki kutuya
su sgk bi cihaz odemesini yapsin arkasini taksitle yeni cihaz alicam

Üst Alt