Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı tamirdeyken işe gelmemek mümkün mü?

Astronot

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ,

Her iki kuağımda ileri derecede işitme kaybım olduğu için cihaz kullanmadan idare edemiyorum.Tamire veya bakıma verilen işitme cihazları 10 güne kadar tamir edilebiliyor.Dolasıyla benim cihazsız işe gelmem büyük sıkıntı olucak.Bunun yerine doktora gidip desem ki ' Doktor bey cihazsız iş yerine gelmek istemıyorum.Böyle idare edemıyorum.Hiç bir sey duyamıycam bu sıkıntı olucak.Bana cihaz tamir edilinceye kadar rapor yazar mısınız? ' dıye. Gerçekten rapor yazar mı? Rapordan dolayı da şirket devletten gelmedıgım günler için parasını alabilir mi?

yok oyle yagma:eek:sen cıhazı takmadın dıye ayrıcalık olmaz. bıde kaytarmak ısteyen cıhaz kullananlara ıyı yol gosterıyorsun:eek:
doktor senın cıhazının bozuldugunu nerden bılsınkı:eek:odyometrıst degıl odyolog degıl:eek:

Öyle amaçla söylemıyorum ayrı bir sey o.. İşitme cihazı olmadan da nasıl telefon görüşmesi yapacak ? Nasıl toplantılara katılacak ? Söyler misin ? Firma kişilerin işitme cihazıyla ilgilenmiyor..Bu durumda yapılacak işçiyi işten atma olasalığı..Çünkü kulaklık 10 gündür tamirde olacak.Patron bekler mi o kadar sürede ? shukufe

O halde yedek cihaz almanızı tavsiye ediyorum

Üst Alt