Arkadaşlar ses işitme raporum görüldüğü gibi yukardadır.
Şuanda 2 kulağımdada Oticon safari p600 kullanıyordum.Yıllık bakımlarını yaptırmak için yolladım. 1 cihazım malesef bozuk dediler.Nasıl olmuş bilmiyorum.2 mikrofondan biri çalışmıyormuş.Tamir masrafı baya yüksek olduğundan vazgeçtim yaptırmaktan.Nasıl olduysa geldikten sonra tamamen bozuldu açılmamaya başladı.Dedim belki 1 sene idare ederim tek mikrofonla sigorta yardımı için ama oda olmadı.Ankaradaki bayiyi aradım onlarda aynı fiyat dediler.Ve de Ordaki firma yetkilisi sakın phonak almayın hemen bozuluyor eskisi gibi kaliteli yapmıyorlar falan dediler.Bir an şüphelendim.Çünkü 2 haftadır araştırma içerisindeyim.Ve de forumdaki çoğu kişi phonakın naida serilerinden memnun diye görmüştüm.Acaba o kişiye güvenmemekmi lazım.Bana bi akıl fikir verirseniz memnun olurum.Oticondan chili sp5 cihazını önerdiler bana ve 3000 tl dediler.İnternetten baktım fiyatlara 2100 civarlarında.Nasıl oluyorda bu kadar pahalı oluyor bir türlü anlıyamadım.Okuyanların gözlerine yorumlayanların ellerine sağlık dilerim şimdiden.
(Birde bir sorum daha olucak naida serisinden hangisi benim kullandığım cihaz seviyesindedir yada bana uyumlu olur nasıl anlıyabilirim yani?)