Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazı Üretimi

benimkulagim

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Youtube da işitme cihazı üretimiyle ilgili bir belgesel buldu. Discovery kanalı yapmış, mutlaka ilginizi çekecektir :)

Arkadaşlar, ayrıca böyle bir video da var. Burada firma adı söylenmiyor ama bazı yerlerde yazılar var, sanırım firma Widex

Ama burada bilgisayarda 3 boyutlu tasarım yapıp kalıbı makinayla yapıyorlar, Türkiye deki yerlerde de mi böyle oluyor? Benim bildiğim böyle makinayla yapılmıyor..

bir de işitme bilgisaarı diyorlar bunlar için. altı üstü bir tane entegre ve bu entegreye bağlı ızır vızır. benim asıl anlamadığım nasıl olurda bu meret 3000 gibi bir fiyatla satılır?

eee napcan dumak kolaymi:( ustelik bide bizim hokumat gibisine sana cihaz parasi veriyom de:p accik koklatcak parani cihazi icin yaramasinda,tuketim toplumu icin bagis bu diye 3 ay sonra alda cekirdek leblebi alirsin o paraya

devletin sadakası güya. 1 kuru soğan 2 kaşık çorba verse daha makbule geçerdi.

Bir de bir halta yarasalar.Yaptıkları aletlerle hastalar duymayı başarabilse..

sen gibisine azcik kulak ici cihaz kullananlar tabey oyle dicek. cihaz takmasan bile nolucak iki sorar gene duyarsin en kotu ihtimal.
valla bi cok ileri isitme kaybi olaydi :( cihazsiz apartmanin kapisina bile cikmazsin. lakin korolasi para. insanin belini bukuyo:mad: hepsi ayni sey, pahali cihaz iyi cihaz degildir diye ilk kotu cihazi okutmaya bakiyo odyocular. oyle bi fark varki hepsi parasina gore:( oyle iki uc bin liralik cihazlada duyuyosunda rahatlik olmuyo iste:(

Üst Alt