Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazı yedek parçalarını en ucuz satan yerler?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Her türlü marka ve modelin yedek parçalarını ve işitme cihazı ilgili herşeyi satan en ucuz yerleri paylaşır mısınız?

mesela bana boynuz lazım Balıkesir'de 40 tl dediler? bunu satan yada tamiri yapan.mesela hortum paketle almak istiyorum.?mesela 13 numara pil.yani işitme cihaz ürünleri marketi-medikali gibi bir yer.

yada hortum satan-kalıp yapan vs...herşeyi en uygun fiyatta satan neredeyse her markanın parçası bulunan yada ona uygun muadil parçasını bulunduran yerleri yazarmısınız?

İzmir önceliiğimdir?

ucuz:(
ıse yarar seylerı ucuza veren varsa soyleyın bızde bılelım:) hortum alıyosun mesela bır haftada ucu buzusup erıyık olanlara rast geldım.

kulak kalıbı bunu hıc soylemeyın. becerıp ıyı kalıp yapan bı samet bey ankarada.bır avuc ıse yaramayan kalıbı atmayada kıyamıyorum kalıp aldırma fobısı yuzunden.

bır ısıtme merkezındede bu kalıp cok rahatsız dıyınce ben onu traslıyayım. bak ıyı olacak dedı:patelyede hemencecık alte tuttu. bı moka yaramadı kalıp.

kalıte cok onemlı.

shukufe

siz nerde yaptırıyorsunuz tam adres alabilirmiyim kalıplarımdan memnun değilim ilk yaptırdım uzun du ağrı yaptı diğeri kısa sesi az veriyor bana kaıpta iyi ise adres verirmisniz

Üst Alt