Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazım yüksek seslerde çalışmıyor..?

özlmknc

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
işitme cihazım da problem var, kulağımda iken yüksek sese karşı cihaz çalışmıyor, cihazı elime aldığımda çalışıyor mesela elektrikli süpürgede, çocukların yüksek sesle konuşmalarından ses hemen gidiyor bu esnada hortumu değiştirdim pilini değiştirdim yine aynı problemle karşılaştım..tamir için istanbul u arayıp cihazı kargo ile gönderdim bugün telefon edip durumu öğrendik cihazda herhangi bir arızaya rastlamamışlar hiç birşey yokmuş onlara göre çalışıyormuş yani birde cihazı teste sokucaklarmış..böyle sorun yaşayan varmı yada ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen acil yardım!!!!

Dijital cihaz mı kullanıyorsunuz? Marka model nedir, kaybınız ne kadar ? Hiç böyle bir sorun yaşamadım.

Belki ses ayarlarındandır. Yüksek seste cihaz kapanıyordur.

isitme cihazinin ses ayari bilgisayardan degisir baska turlusu bozukluk yoksa degismez diye biliyorum ses degismesi kendimiz bisi yaparsak degismez diye biliyorum

acaba hizli isitme kaybi yasamis olabilirmisiniz
bununda kolayi var begendiginiz size uyan markanin firmasina gider yeni begeneceginiz cihazi denersiniz o zaman belli olur
cihazi tamirden alana kadar zatende dunya kadar vakit var bide demisler iste cihazda bozukluk tesbit etmedik tamirci eli goreninde pek hayir bekleme bence
hem cihaz almaya karar verirsen ise baslamis olursun hem isitme kaybinin artip artmadigini ogrenirsin

gürültü önleyici veya rüzgar sesi önleyici programları mevcutsa cihazda, başınıza gelen normaldir. Benim de eskiden kapanırdı cihazım, gürültü önleyici programlarını kapattırdıgımdan beri boyle bir sorun yaşamadım. Bir de eğer cihaz sizin kaybınızı ucu ucuna karsılıyorsa zorlanmadan dolayı mikrofonları bozulmaya baslamıs olabilir.

benim 5 yillik hic bakim gormeyen cihazimda gurultu yok ruzgar sesi hic duymadim 5 yildir buna bisey dermisin albunu

çamlıca;

evet dijital cihaz kullanıyorum markası supero 412 % 90 sensorineral çift kulak işitme kaybı mevcut

gürültü önleyici veya rüzgar sesi önleyici programları mevcut mu bilmiyorum phonak supero 412 markada

sayın shukufe benim anladığım şu tamiri yapmadan belkide benim yeni cihaz almama yönlendirecekler sırf kendi çıkarları için

Birkaç ay evvel benim cihazımda sorun vardı. Cızırtı sesi vardı daima ara sırada kapanırdı rüzgar vurunca. Medikalcı tamire gönderdi getirince sorun yok dedi cihazı taktım aynı sorun devam ediyordu. Başka bir medikalcıya vereyim belki onlar tamir eder dedım. Adam gerek yok ben tekrar gönderirim dedi:) ikinci seferde cihazım gelince sağlamdı ve kulanıyorum o sorun yok artık. Yani demek istediğim başka tamircileride deneyebilirsınız.

Tek diyebileceğim başka bir tamirci denemeniz. Cihazda gürültü baskılama özelliği varsa kapattırmayı deneyin. Cihazın hoparlörü yüksek seslerde zorlanıyor olabilir ve kapanıyordur sesler.Benim eski kullandığım bernafon markalı cihazın hoparlörü bozulmuştu ve 60 liraya değiştirmişlerdi.

Cihazdan memnunsanz değiştirmeyin bence. Böyle yönlendirmeye çalışırlarsa .

çok sağolun arkadaşlar yorumlarınız için cihaz yine aynı devam ederse başka tamirciye gönderirim...

buna benzer sorun yıllar önce yaşamıştım. yüksek volümlü seslerde cihaz ses vermeyi kapatıyordu. tamire verdim, cihazın nem yaptığını ve küçük su damlacıklarının yüksek volümde ses yolunu kapattığını söylemişlerdi.

tamirdeyken içini temizlemişlerse sorun kalmamıştır umarım. cihaz testten geldikten sonra sorun yaşamaya devam ederseniz başka bir arızadan söz edilebilir.

Üst Alt