Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazımdan gelen sesin sebebi ne olabilir?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Selamunaleyküm,orta kulak iltihabım vardı.kronik otit madia rahatsızlığım.starkeyin kulak arkası cihaz kullanıyordum.işime yarıyordu.bilirsiniz cihazın sesini açtığınızda tıttt diye bir ses gelri yani bundan yukarı açarsan ses yapar rahat edemezsin normali budur anlamındadır bende öyle kullanıyordum o tııttt kadar yükseltiyordum.biri dediki termal masdaj yatakalrı var omurgaya masaj yapıyor kulakalrda şifa neyse gitmeye başladım.o esnada cihazı kuağa aktığım için iltihap olutyordu hep antibiyortik kullanıyordum.neler oldu.iltihap kendi kendine geçti.hayatımdan aspirin dahi çıktı asla başağrısı olmuyor artık.

yorgunluk olurdu bitti.daha dinçin.ruhsal anlamda acayip motive yapıyor.stresten uzaklaştırdı.demin bahsettiğim dıtta kadar sesi açınca ses çok fazla gelmeye başladı mecburen sesi kısıyorum.hatta cihazı takmadığım zaman cihaz takılımış gibi hissetiğim oluyor.boyunda fıtık vardı ameliyat dediler koluma vuruyordu fıtık yok oldu.ağrım bitti.lütfen termal masaj yataklarını araştırın en az 90 gün kullanın(ücretsizdir)benim sorum şu önceden o dıta kadar açtığım yere kadar sesi açıbnca şimdi zil sesi gibi ses geliyor rahatsız ediyor yani cihazdan kaynaklanıyor mecburende kesiyorum önceden yoktu bu.ne olabilir.yani normal açılması gereken noktaya kadar açınca zzzzzzzzzzzzzzzz gibi ses yapıyor nedir bu.

ortasekerlı
bakın kronık kulak ıltıhabından bahsedıyorsunuz bu termal yatakla care bulunucak bısey degıl ıyı bır doktor tedavısıyle amelıyatla gecer kronıklesmıs ıltıhap benım bıldıgım
yenı bır koleastotam amelıyatı daha oldum ne olur termal yatak dıye psıkolojık ıyılık halını dogru zannetmeyın bıkac gun sonra ayaklarınız suya deger
kronıklesmıs ıltıhap anca dotor tedavısı caredır

Üst Alt