Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazımı kendim programlamak istiyorum. Mümkün müdür?

spartaaküs

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

İşitme cihazımın ayarlarını kendim de yapabilmek istiyorum, bunun mümkünü var mıdır? Gerekli programı kullanıcılara da verme/satma söz konusu olabiliyor mu firmaların, bilgisi olan var mı acaba?

Geçen sormuştum bu soruyu odyoloğa mümkün değil dedi. Cihazını alsın bile yazılımını herkese vermiyorlar.

Ben de sormuştum mümkün değil dediler ama yine de vardır bir yolu diye düşünüyorum bir yazılımcı olarak.

Mümkün!
Cihaz aldığınız firmaya gidip rica edin, "cihazımı kendim ayarlamak istiyorum" deyin. Firmada oturup ayarlayabilirsiniz. Ayar yapmadan önce mevcut ayarları bilgisayara kaydetmeyi unutmayın.
Evde kendi başınıza yapmak biraz masraflı. Arayüz, program bağlantı kabloları ve yazılımı almanız gerekiyor. Ben firma sahibi olsam satardım. İyi para :)

Hocam ben evde programlamak istiyorum, masrafı ne kadardır, nasıl temin edilir varsa yolu yönlendirin bizi mümkünse :)

Lpg ayarı yapılıyorsa bu da yapılmalı.Odyocularında sanayideki tüpçülerden farkı yok.İyi ayar yapanı bulacan..

Adam enayi mi satsın Mehmet Akşit hocam :) Bir kere para alacak sonra :) Benim zaten biri implant onun programını yaptırıyorum. Diğer normal işitme cihazı sabit ayarda. Zaten db olmuş 120 ayara gerek yok :)

spartaaküs

aslında mümkün bir bakıma gerekli meteryalleri topladıktan sonra bu mümkün - hi pro işitme cihazı programlayıcısı ve hi pro - işitme cihazı arasındaki kablo bakır kablo ve kullandığınız işitme cihazına ait fitting programı ile bunu yapmanız mümkün. Fitting programını internetten indirebilirsiniz programı bulmakta sıkıntı yaşamazsınız fakat hi-pro cihazının maliyeti var biraz ve o cihazı bulmak biraz problem olabilir alırkende dikkatli olmanızı tavsiye ederim 2. el de satışını bulursunuz ama biraz telmaşa bi cihaz sıkıntı cıkartabilir.

Son düzenleme:
Üst Alt