Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazımın hortumunun en ufak tamirinde para alınmasına çok kızıyorum!

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
dun aklima esti kalip hortumunu bi degistiriyimde catlar patlar su isler arasinda basima is acar diye
odyotekte bayan 3 lira dedi bide ustelik yapistirmadi kaliba en cok nefret ettigim yapismamis hortum allahin bi parcacik sifonu incecik sanki o aldigiyla adam olur:mad:bizler icin az para gibi gozukse damlaya damlaya gol olur

bedava istemiyoruz:)alsinlar parasini ama
tamirlik birsey degil basligi editorumuz degistirmis sadece hortum istedim 3 lira deyince bari yapistir dedim yapistirmazmis:rolleyes:alti ustu 3 4 cmlik sifon parcasina bu kadar kar koymalarini anlamiyorum

odyotekten aldigim hortum biseye yaramadi minnacik hortum sanki kumas gibi cektimine:)zaten bu kisa diyince guya en buyugunu verdiydi hic ucundan kiyisindan kesmeden :(
hele bi gaesi yoklayayim bunlarin hortumu nasi kalitelimi fiat ne diye:)hayret bisi 2 liraya dedi guzelce kesti takti eleman gozume girdi ama gene hortumu yapistirmadi eve gelince kendim japonladim accik:)kalitesini zaman gosterecek az bi zamanda eriyik olmaz insallah

isitme cihazinin hortumu uzadikca sesleri az duyuyormusuz:( artik onumuz yaz hortum kisa oldukca can yakiyo kulak arkasinda aci veriyo az da olsa terliyo diye uzun hortuma heveslendim yaptim ama ses kalitesine zarar verecegi hic aklima gelmedi:(
zaten ses cikisi yetersiz kalmaya basladi cihazinda yenisinin iyi begendiklerimede butce yetsmiyo bu aralar:(
su kulak arkasi cihazi kulaga iyice yaklastiracak bi hortum sekli bilen yapan kullanan dusunen varsa fikir alisverisi yapalim ne dersiniz:) hem kulak arkasinda canimiz yanmasinn hem terletmesin hemde ses kalitesine zarar vermesin:)
kulagin arkasina degilde kaliba monte olup kisacik hortum sekli kullanan bilen varsa yazarmisiniz

alınması hata ya bazıları 10 tl sartıyo fındıkzadede betaton işitme var ücret yok

Üst Alt