Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazımın kulaklık ucu koptu. Nerede tamir ettirebilirim?

emovic

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

İşitme cihazı için kullandığım kulaklık var. Bu kulaklığında maalesef ucu koptu. Bu kulaklığın yenisi almak bana 30 dolara mal olacak. Kulaklık aldığım yerde ucu kopan yeri tamir edilebilir denildi. Yalnız bunu yapacak birini bulamıyorum.

Kadıköy Yazıcıoğlunda birkaç dükkan gezdim. Birine sorduğumda "olur ama yapmam" demesi çok garibime gitti açıkçası. Sanıyorum bunu söylemesinin nedeni, yapıldıktan sonra tekrar kopabileceği yönündeydi ki bana göre haklı.

Bu konuda fikir ve görüşlerinizi almak istedim.

bence 30 dolarınızı verıp yenısını alın bızım engelımız boyle arkadasım yaptım dıye verırler elınıze sankı az parayamı yapacak engellı urunlerı akp sayesınde alırken kdv odemıyceksınde tamıre guzel bı kdv odıyceksın ustelık ıkı gun sonra sorun cıkarır tamırlısı

Benimde pil kapağı kırıldı ,120 ytl istediler yapmak için hemde üretimden kalkmış model ,baktım öyle de çalışıyor ,kullanıyorum ,yenisi için enerjim yok uğraşmaya bu tamir ve yeni almalar çok canımı sıkıyor çok ....

semra cetın sız otıcon dıyordunuz meraklandım bı bakayım su otıcona dedım gecenlerde
odıometrıst harıka sevımlı bırısı emegınıde hıc esırgemedı cıhazımı bır yıl once aılemın ısrarları sonucu ımplant gıbı olamayacagı benımde ımplant macerasından yorgun dusup bıdaha obur kulagıma ımplant amelıyatını kabul etmeden hayata kusup herseyden eletek cektıgımde rastgele aldıgımı otıconu kullananlar cok oldugu ıcın deneyıp memnun kalırsam almak ıstedıgımı soyleyınce hıc yuksunmedı
odyo testını hemen kendı yaptı benım ısıtmem ıcın otıcon sumo onerdı sımdı degıl sonra alıcam deyıncede olsun denemek ıstersen program yuklıyelım dıye sumonun ıkı cesıdını denettı
valla cok sevındım begendımde 1200 1700 ytl dedı fıatta uygun kalıtede sesıde hostu onerırım sızede

kulak kalıbı, kulaklık imalat ve tamirinde ben Odiotek firmasına giderim..
hem ilgileniyorlar hem de kaliteli ürün imal ediyorlar..

tavsiye ederim arkadaşım...

ODİOTEK
Kocamansur sk. Gülen Apt. No:125/2 Şişli / İSTANBUL
Telefon : +90 212 231 99 93 +90 212 246 21 05
Fax : +90 212 225 53 95

(Şişli Adliyesinin arka sokağı)

işitme cihazı tamir bakım ve montaj kalıp çeşitleri konusunda bu işlerin ustası olan ve hemen hemen her markayı tamir edebilecek istanbulda benim bildiğim 2 ayrı yer var birisi şişli halaskar gazi caddesinde şişli etfale giren sokağın tam karşısında (mecidiye köyden taksime giderken sağda) ışıkların olduğu yerde köfte piyazın yanında pastanenin üstünde ARC işitme cihazları adem bey var çalışan elemanlara değil adem beye yaptırın.tel: 0212 240 11 28 teknik servis adem bey

2.ci adres ümraniyede emniyet müdürlüğünü 500 metre geçtikten sonra atakent ışıklarına varmadan yokuşu indiğinizde hemen solda phonomed işitme cihazları var. Bunlarda işitme cihazı üreticisi her marka cihaza bakım tamir kalıp montaj yaparlar üretici oldukları için fiyatta çok çok uygundur ama bazı markaların bazı yedek parçaları ellerinde bulunmaya bilir. tavsiyem tamir için gitmeden önce arayıp sormanız.tel: 0216 443 93 05 teknik servis ümit bey

işitme cihaz Tamir ve kalıpları hk.

İşitme cihazınız çok kaliteli olabilir ama eğer kalıp ve montajı aynı kalitede değil ise hiç randıman alamasınız.Dolayısıyla piyasada bir çok marka işitme cihazı var ama akustik alanda hiç kimse anlamıyor ve ortaya kaliteli bir ürün çıkarılmıyor.dolayısıyla işitme cihazı alınan yerde geri hizmet çok önemli ve teknik servisleri iyi olan markalar tercih edilmelidir.
EARNET bu alanda türkiyede bu boşluğu doldurmuştur. tamamen yerli üretici bir firmadır.
15 yıllık işitme cihaz tamir ve montajını yapan ve bu alanda 100 lerce eleman yetiştiren kenan usta ya teşekkür ederiz. şimdiye kadar yaptığı hiç bir kalıp ve montajı geri gelmemiştir.
kendisine uzun ömür ve cansağlığı dileriz.

teknik servis

arkadaşlar, kadıköy şubemizde teknik servisimiz faaliyete girmiştir. her türlü işitme cihazı tamir ve kalıp-montaj işleri yapılmaktadır.
adres : bahariye cad.ata ap. no.8 kat 4 d.5 kadıköy-ist.

Anti Oksidan;

Her marka işitme cihazının tamiri yapılıyor mu bu firmada

Üst Alt