Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazına uyumlu cep telefonu önerir misiniz? Deneyimlerinizi yazar mısınız?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar starkey cıc modeli işitme cihazı kullanıyorum.

şimdiye kadar telefon lumia 520 kullandım çok memnundum.

Cihazda öyle telefon modu kullanmıyorum lumiayı kulağa iyicene yapıştırdı mı iş görüyordu.Fakat telefonu yenilemek zorundayım.

samsung s7 denedim fena değil

ama iphone 6s bulamadım deneyemedim daha doğrusu.iphone 6 lar nasıldır kullananlar varmı ses kalitesi varmıdır ayrıca sesi lumialar kadar yüksek ve dağılmadan çıkabiliyormu ?

sizce iphone 6 mı yoksa samsunfg s7 mi

iphone 6 kullanmalısın ses ayarları menüsünde işitme cihazı ses anlaşılabilirliği var sesi de oldukça yüksek ben kullandım ses oldukça doğal ve net

dephyr Merhaba iphone 6 koklear implantta da aynı şekilde berrak ses veriyor mu ?

ben Samsung S5 kullanıyorum. çok iyi sesi var herşeyi anlayabilecek durumdayım.

iphone 6 alacağına samsung s7 al daha iyi !

NOT: sağ ve sol 90 DB Işitme engelliyim..

bypeace

vovvv 90 db ile telefonda degil, agiza yuze bakmadan konusmayi anlayabilen daha ne ister. uste siz telefondan konusma anliyorsunuz.masallah diyim.
koklear implantla bile hicbisicik anlamazdim ben telefondan:( yatin kalkin sukredin.
bende heves ettim simdi.du bakem bi deneyim senin telefondan. belkim azcik anlarim.

satlas

iphone 5s kullanıyorum problemsiz son cıkan modellerde 6 serisi de iyi tercih size kalmış

işitme kaybım sag 68 sol 70 db cıc kulak kanal içi işitme cihazıyla kullanıyorum

shukufe

dene ve gör ağzın açık kalacak
yüz yüze biryerde buluşalım restoranda ücretini ben öderim misafirlik olsun..
senin kötülediğin marka vardıya hatırladınmı o marka kullanıyorum.
bakalım ağzına yüzüne bakmadan anlayabilecek miyim ? ilk 3 4 ay zor anlaşılıyodu artık herşey çok rahat.. sağ ve sol 90 DB !!!!

ayrıca banka ile ilgili işlemleri telefondan kendim yaptım. daha önce ailem yardım ediyo du..

alanla satan bir olurmu arkadas:eek:90 db ile duyanla duydugunu millete gosteren baya eglenceli olur:eek: sen kulagini bananmi verecende senin duydugunu ben bilicem:p

samsung galaxy A510 2016 serisi aldım cıc cihazla gayet iyi konuşuyorum

Üst Alt